Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Ηπείρου παρά την έντονη χιονόπτωση τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/12/10).
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΣΕ δούλευαν από τις πρώτες πρωινές ώρες με τα αποχιονιστικά μηχανήματα στους δρόμους προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να διατηρηθεί το δίκτυο ανοιχτό.
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα σε τηλεφωνική επικοινωνία τα ξημερώματα της Πέμπτης, με το Δ/ντη της ΔΕΣΕ, Κώστα Μπίστα, αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους εργαζόμενους παρά τις αντίξοες συνθήκες και του ζήτησε να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για να διασφαλισθεί η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών


Μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν στην Ε. Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών στην περιοχή της Κανέτας από βαρέα οχήματα (φορτηγά, λεωφορεία) που δεν ήταν εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες αντιμετωπίσθηκαν άμεσα και με τη συμβολή του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.
Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από πιθανή επιδείνωση του καιρού. Ωστόσο, συνιστάται στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να έχουν στα αυτοκίνητά τους αλυσίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: