Πρόγραμμα κίνησης του συνδυασμού «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» στην Θεσπρωτία

Περιοδείες στα χωριά της Θεσπρωτίας ξεκινάει από σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου κλιμάκιο του συνδυασμού «Ηπειρος Τόπος να Ζείς», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βαγγέλη Αργύρη.
Το αναλυτικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Τζιοβάρας και οι ένδεκα υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσπρωτίας για την τρέχουσα εβδομάδας έχει ως εξής:
*Τρίτη 12 Οκτωβρίου, απόγευμα, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τον Παραπόταμο, τη Δράμεση, την Κορύτιανη, το Μαυρούδι, τον Άγιο Βλάση και το Καστρί.

*Τετάρτη13 Οκτωβρίου απόγευμα, θα περιοδεύσει στα παρακάτω χωριά του δήμου Παραμυθιάς: Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Ζερβοχώρι, Αγορά, Σκάνδαλο, Ποταμιά, Γλυκή, Χόϊκα, Γαρδίκι.

*Πέμπτη 14 Οκτωβρίου θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Φιλιατών Μηνά Παππά. Και το απόγευμα θα επισκεφτεί το Λαδοχώρι, το Γκραικοχώρι, την Αγία Μαρίνα το Βασιλικό και τη Μαζαρακιά.
*Παρασκευή το απόγευμα 15 Οκτωβρίου το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα ακόλουθα χωριά: Πλαταριά, Φασκομηλιά, Σκορπιώνα, Πολυνέρι, Καρτέρι.
*Σάββατο 16 Οκτωβρίου το πρωί στην Παραμυθιά και το απόγευμα θα συναντηθεί με κατοίκους στα χωριά Γκρίκα, Ψάκα, Αμπελιά, Σεβαστό, Παγκράτι, Ραχούλι - Ξηρόλοφος, Κυρα Παναγιά και Καρβουνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: