U2: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ολυμπιακό στάδιο

Στη σκηνή του κατάμεστου πλέον ΟΑΚΑ βρίσκονται οι U2 ξεκινώντας με το Beautyful Day.
Το συγκρότημα από την Ιρλανδία "μαγεύει" τους φίλους του, ξεκινώντας τη μουσική αναδρομή στην πολυετή δισκογραφική του πορεία.
Λίγο νωρίτερα, οι επίσης ιρλανδοί Snow Patrol ολοκλήρωσαν τη συναυλία τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις
Οι Snow Patrol αφιέρωσαν το δεύτερο τραγούδι τους στην Αθήνα και χαρακτήρισαν «Γολιάθ» τους U2. Στη συνέχεια μοιράστηκαν με το κοινό τις πολύ καλές εντυπώσεις που αποκόμισαν από την Αθήνα, την οποία και επισκέφθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι.
Πριν την αποχώρηση του συγκροτήματος, η εντυπωσιακή οθόνη στο κέντρο του γηπέδου εμφάνισε το μήνυμα "Snow Patrol Love Athens" και το συγκρότημα κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Κατάμεστο με χιλιάδες θεατές υποδέχτηκε το ΟΑΚΑ τους U2, που 13 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκαν στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία.

Με παλιές και καινούργιες επιτυχίες στις βαλίτσες τους, ο Μπόνο και η παρέα του έχουν ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό σόου που έχει εντυπωσιάσει, όπου κι αν έχει παρουσιαστεί.

Η συναυλία της Αθήνας εντάσσεται στο πλαίσιο της περιοδείας «360 μοίρες» -τίτλο που πήρε από το σκηνικό που στήνεται σε κάθε σταθμό του συγκροτήματος, παρέχοντας άριστη ορατότητα απ' όλες τις πλευρές του σταδίου: ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 20:15 με τους, επίσης Ιρλανδούς, Snow Patrol.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: