Ανακοίνωση υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Θεσπρωτίας

Ο συνδυασμός «Ήπειρος, Τόπος να Ζεις» , συνεχίζοντας την προσπάθεια διαμόρφωσης ευρείας πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας δυνάμεων των Ηπειρωτών, ανακοινώνει σήμερα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, το Δημοσιογράφο-Οικονομολόγο, κ. Γρηγόρη Τζιοβάρα...


Ο Γρηγόρης Τζιοβάρας αποτελεί μία επαγγελματικά καταξιωμένη υποψηφιότητα κύρους, με όραμα, θέληση και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας.
Ακολουθεί σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του κ. Τζιοβάρα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ
Δημοσιογράφος-Οικονομολόγος
Ο Γρηγόρης Τζιοβάρας γεννήθηκε το 1961 στην Κοκκινιά Θεσπρωτίας.
Μετά τη γυμνασιακή εκπαίδευση στο Φιλιάτι, σπούδασε οικονομικά –είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών- και παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας.
Εργάστηκε στις εφημερίδες «Ακρόπολις», «Αυριανή», «Έθνος», «Εξόρμηση» και «Εξουσία», στους ραδιοσταθμούς «Αθήνα 9.84», «Flash 9.61» και «Κανάλι 1», στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega Channel», ενώ υπήρξε δημιουργός του περιοδικού «Βουλή & Ευρωβουλή» και είναι μέλος της συντακτικής ομάδας που επιμελείται την έκδοση της εφημερίδας «Της Κοκκινιάς τα Χαιρετίσματα» που εκδίδει η Αδελφότητα του χωριού του.
Καλύπτει επί 25 συναπτά έτη το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και τα τελευταία δώδεκα χρόνια είναι κοινοβουλευτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα».
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και έχει μετάσχει σε δημοσιογραφικές αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Από τις εκδόσεις «Ποντίκι» κυκλοφόρησε, το 1996, το βιβλίο του «Τα υπουργεία μας», ενώ το 2004 ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη εξέδωσε, με δική του συνεπιμέλεια, λεύκωμα 800 σελίδων, υπό τον τίτλο «Ο Πολιτικός Χάρτης της Μεταπολίτευσης».
«Για την πληρότητα και την αντικειμενικότητα στην κάλυψη του Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ και για τα βιβλία του που αναφέρονται στη Βουλή» του απονεμήθηκε, το 2006, από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση το Βραβείο Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ.
Είναι νυμφευμένος με την Κύπρια δημοσιογράφο Νατάσα Θωμά και έχουν δύο κόρες.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Ο συνδυασμός «Ήπειρος , Τόπος να Ζεις» , ανακοινώνει σήμερα τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
Υποψήφιοι καταξιωμένοι στην κοινωνία, με θέληση και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον κοινό μας στόχο να πάμε την Ήπειρο μπροστά.
Υποψήφιοι που πιστεύουν στις δυνατότητες που έχει η Ήπειρος μέσα από την αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση.

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
2 ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
3 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Α.Τ.Ε.
4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΙΑΤΡΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
5 ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
6 ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
7 ΜΠΟΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
8 ΠΕΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
9 ΣΟΡΟΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ
10 ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΣ ΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: