Υπάρχει άλλος δρόμος

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εν όψει των ερχόμενων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματός του, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς Στην ομιλία του στα Αμπελάκια Λάρισας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέκρινε έντονα την κυβέρνηση για τις προεκλογικές της υποσχέσεις, υπενθυμίζοντας μάλιστα τα λεγόμενα του πρωθυπουργού ότι "λεφτά υπάρχουν".
"Δεν υποσχόμαστε εμείς επίγειους παραδείσους χωρίς θυσίες, δεν παραπλανώ κανέναν με ανεδαφικές ουτοπίες που πληρώνονται στην πράξη από την ίδια την κοινωνία, όπως εκείνο το “λεφτά υπάρχουν”", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την κριτική του κ. Σαμαρά δεν γλίτωσαν το ΛΑΟΣ και η Ντόρα Μπακογιάννη, λόγω της υπερψήφισης του μνημονίου.
"Πριν λίγους μήνες η κυβέρνηση προσπάθησε να κάνει στον πολιτικό κόσμο έναν εκβιασμό συνενοχής, να ψηφίσουμε όλοι το μνημόνιο, μερικοί υπέκυψαν, άλλοι αρνηθήκαμε γιατί θέλουμε να υπάρχει δικαίωμα στο όνειρο, στην ελπίδα".
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην πρόταση της ΝΔ απαντώντας έτσι στην κριτική που υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν έχει να προτείνει λύση αλλά και στον ισχυρισμό πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
"Υπάρχει διέξοδος από αυτήν την παρακμή; Μπορούμε να ξεφύγουμε από τη μοίρα των κακών μαθητών της Ευρώπης που τους έχουμε βάλει υπό επιτήρηση;", διερωτήθηκε και απάντησε καταφατικά: "Εμείς λέμε: Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: