Χ. Παπαβρανούσης: Αντιπεριφερειάρχης από την Αριστερά για τον Βαγγέλη Αργύρη

Ο γνωστός Αρχιτέκτων Μηχανικός Χρήστος Παπαβρανούσης είναι -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- ο Αντιπεριφερειάρχης για το νομό Ιωαννίνων που θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες ο Βαγγέλης Αργύρης.
Ένα πρόσωπο από το χώρο της Αριστεράς, που σηματοδοτεί το «άνοιγμα» και τη συνεργασία με ευρύτερες δυνάμεις, για το οποίο είχε μιλήσει από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του ο κ. Αργύρης.

Ο Χρήστος Παπαβρανούσης είναι ένα πρόσωπο με επιστημονική και κοινωνική αναγνώριση στην Ήπειρο, καθώς έχει ασχοληθεί επισταμένως με τα μνημεία της Ηπειρωτικής γης.
Ταυτόχρονα όμως και η παρουσία του στα κοινά είναι δεδομένη. Πρόσφατα έχει εκλεγεί Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήμα Ηπείρου, όντας εκλεγμένος με την παράταξη της «Ενότητας» που στηρίχθηκε από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς γενικότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αργύρης ανακοίνωσε το όνομα του Χρήστου Παπαβρανούση στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδιασμού «Ήπειρος- Τόπος να ζεις», με τους οποίους είχε συνάντηση πριν από λίγη ώρα (Κυριακή βράδυ), ενόψει των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου.
Το όνομα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους υποψήφιους του συνδυασμού και αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, μιας και είναι γνωστό ότι δεν υπήρξε καμία «διαρροή» στα μέσα ενημέρωσης όλο το προηγούμενο διάστημα και κρατούνταν ως ... επτασφράγιστο μυστικό από τον κ. Αργύρη.
http://www.epirusvoice.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4116:2010-09-26-20-34-30&catid=87:2010-09-13-08-50-01&Itemid=104

Δεν υπάρχουν σχόλια: