La Cucaracha: Η καρδιά της κουβανέζικης μουσικής χτυπάει στα Γιάννενα

Η καρδιά της Κούβας χτυπάει στα Γιάννενα και το Θυμωμένο Πορτραίτο (Καποδιστρίου 20) την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Με τίτλο La Cucaracha έξι μουσικοί μας ταξιδεύουν στις καλύτερες μουσικές που έχει βγάλει το διαλεχτό νησί της Καραϊβικής. Οι La Cucaracha είναι κουβανοί μουσικοί oι οποίοι έχουν συνοδεύσει κι έχουν μοιραστεί ανά τον κόσμο την ίδια σκηνή με μεγάλα διεθνούς φήμης ονόματα της λατινοαμερικάνικης μουσικής (Herman Olivera, Frankie Vasquez, Ray de la Paz, Frankie Morales, Alfredo de la Fe, Jimmy Bosch, Larry Harlow).
Προσφέρουν ένα ποικίλες ρεπερτόριο, το οποίο ερμηνεύει ο Ramón Soto (τραγουδιστής της μυθικής ορχήστρας Arsenio Rodriguez), που περιλαμβάνει κομμάτια από σημαντικές φιγούρες της παραδοσιακής κουβανέζικης μουσικής, όπως το Trio Matamoros, o Benny Moré και το Buena Vista Social Club, μέχρι και δικιές τους εκδοχές του ρομαντικού είδους της Λατινικής Αμερικής
Στις 10 το βράδυ με είσοδο 10 ευρώ- Φοιτητές και μέλη σχολών χορού μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια των 5 ευρώ μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: