Mε Γιώργο Αρμένη το ψηφοδέλτιο Αργύρη

Τί είπε ο γνωστός ηθοποιός μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.

Τον γνωστό Ηπειρώτη ηθοποιό,συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιώργο Αρμένη περιλαμβάνει πλέον το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην Ήπειρο Βαγγέλη Αργύρη. Ο καλλιτέχνης μετα την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του σε μια λιτή δήλωση του τόνισε:
"Μετά την συνάντησή μας , σας κάνω γνωστό ότι αποδέχομαι μετά τιμής την πρότασή σας να θέσω υποψηφιότητα στον συνδυασμό σας «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», με την ελπίδα ότι θα προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού".
Απο την πλευρά του ο κ. Αργύρης είπε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον ίδιο προσωπικά αλλά και για το συνδυασμό «Ήπειρος Τόπος να Ζεις», η αποδοχή από το γνωστό ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα, κ. Γιώργο Αρμένη, να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού .


"Ο Γιώργος Αρμένης αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στον τομέα του πολιτισμού για τη χώρα μας και πάντοτε έδειχνε και δείχνει ενδιαφέρον για τον τόπο καταγωγής του.Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας σηματοδοτεί τη σημασία που έχει για εμάς ο χώρος του πολιτισμού στον οποίο η Ήπειρος μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πρότυπο δημιουργίας. Αυτό επιβάλει η κληρονομία και η παράδοση του τόπου μας.Ταυτόχρονα σηματοδοτεί την πρόθεσή μας να ενεργοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας, όπου και εάν βρίσκονται για να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθειά μας για μία νέα δημιουργική και αναπτυξιακή σελίδα της περιοχής που μπορεί να ξεκινήσει από την εφαρμογή της αιρετής Περιφερειακής Διοίκησης». επισήμανε ο κ. Αργύρης.

http://www.epiruschannel.gr/node/2890

Δεν υπάρχουν σχόλια: