Ηπειρώτικη παρουσία στη Eurovision

Ηπειρώτικη παρουσία θα έχει ο ελληνικός τελικός της Eurovision που θα γίνει την Παρασκευή 12 Μαρτίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΤ στις 10 το βράδυ.
Ο γνωστός στιχουργός Νεκτάριος Τυράκης έχει γράψει το τραγούδι του συγκροτήματος EMIGRE με τίτλο «TOUCH ME DEEP INSIDE» και μάλιστα είναι από τα μεγάλα φαβορί όχι μόνο να κερδίσει στον ελληνικό τελικό, αλλά και να μας δώσει μια πολύ καλή θέση στην Ευρώπη.
Ο Νεκτάριος Τυράκης είναι από την Άρτα (το γένος Λακιώτη) και έζησε εκεί (φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Άρτας) μέχρι τη στιγμή που εισήλθε στο Πανεπιστήμιο. Σπούδασε στη σχολή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της Μουσικής στην Ελλάδα και διεθνώς.
Μεγάλη στιγμή η κατάκτηση της 3ης θέσης στη Eurovision του 2004 με το τραγούδι «Shake it», που έγραψε τους στίχους και το τραγούδησε ο Σάκης Ρουβάς. Το 2005 μάλιστα κλήθηκε και έγραψε τους στίχους του τραγουδιού της Λευκορωσίας.
Ο Νεκτάριος αγαπά πολύ την Ήπειρο και όχι μόνο την επισκέπτεται συχνά, αλλά συμβάλλει με τον τρόπο του στην προβολή των θεμάτων που την απασχολούν.
Δείτε και ακούστε το τραγούδι στο youtube

http://www.youtube.com/watch?v=kv8o03rfoG0

1 σχόλιο:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π είπε...

Kαλή επιτυχία λοιπόν!