Συλλήψεις και επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών

Δύο Αλβανούς συνέλαβαν αστυνομικοί στο Καρτέρι Θεσπρωτίας, επειδή με αυτοκίνητο, που είχαν κλέψει λίγες ώρες νωρίτερα από τους Φιλιάτες, μετέφεραν, με αμοιβή, τρεις συμπατριώτες τους λαθρομετανάστες, με προορισμό τη Λευκάδα. Στην κατοχή του ενός διακινητή βρέθηκε πιστόλι τύπου Zastava με γεμιστήρα, που περιείχε πέντε σφαίρες.


Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ το αυτοκίνητο και το όπλο κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση.Επίσης, στην Κοσμηρά Ιωαννίνων, αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνα οδηγό, οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, με το φορτηγό του, δύο Αλβανούς λαθρομετανάστες.

Στο Ράγιο Θεσπρωτίας συνελήφθη Αλβανός, επειδή με το αυτοκίνητό του μετέφερε τρεις συμπατριώτες του λαθρομετανάστες, τους οποίους είχε παραλάβει από τα σύνορα με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Τέλος, άλλοι 82 Αλβανοί λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σ΄ολόκληρη την Ήπειρο και μέσω Κακαβιάς, επαναπροωθήθηκαν στη χώρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: