Η Δ.Ε.Η. αναλαμβάνει πλήρως την αποκατάσταση του φράγματος Ιμαρέτ

Ικανοποίηση της Ν.Α. Άρτας για την εξέλιξη

Με αφορμή την κοινοποίηση της απόφασης της Δ.Ε.Η. ΑΕ, με την οποία μας γνωστοποιείται, ότι η εταιρεία στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και των αρίστων σχέσεων με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας, αναλαμβάνει πλήρως την αποκατάσταση του καταστραφέντος τμήματος του φράγματος Ιμαρέτ, η ΝΑ Άρτας εκφράζει την ικανοποίησή της για την θετική αυτή εξέλιξη.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Α. αναφέρονται τα εξής: «Μία εξέλιξη που έρχεται να δικαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την μακρά και συντονισμένη προσπάθεια της ΝΑ Άρτας προς όλους τους εμπλεκομένους φορείς (Περιφέρεια Ηπείρου, Δ.Ε.Η. ΑΕ, Υπουργεία, κ.λ.π.).
Μία εξέλιξη που διασφαλίζει την έγκαιρη επαναλειτουργία του φράγματος Ιμαρέτ και βάζει τέλος στην αγωνία χιλιάδων καλλιεργητών, καθώς η νέα αρδευτική περίοδος είναι πλέον πολύ κοντά.
Μία εξέλιξη που αποδεικνύει την ορθότητα των επιλογών της ΝΑ Άρτας για την παγίωση σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με όλους τους θεσμικούς φορείς και εν προκειμένω με την Δ.Ε.Η. ΑΕ. με την οποία η συνεργασία μας επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, όπως η εκπόνηση της μελέτης αξιοποίησης της λίμνης φράγματος Πουρναρίου.
Η ΝΑ Άρτας, αν και δεν εμπίπτει στην δική της αρμοδιότητα και ευθύνη η αποκατάσταση του φράγματος Ιμαρέτ, όπως από την πρώτη στιγμή ανέλαβε τις πρωτοβουλίες για την επίλυσή του θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες επισκευής του και θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προς την Δ.Ε.Η. ΑΕ, εφ’ όσον αυτή απαιτηθεί, γιατί στόχος μας και επιδίωξή μας είναι από κοινού να επιτύχουμε την βέλτιστη λύση στον μικρότερο χρόνο».
ixotisartas

Δεν υπάρχουν σχόλια: