Τραγικό τέλος για τη βετεράνο εκφωνήτρια

Θλίψη έχει σκορπίσει στους παλαιούς ακροατές του ραδιοφώνου ,το τραγικό τέλος της Καλλιόπης Παϊσίου, 84 ετών, η οποία υπήρξε εκφωνήτρια της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στα τέλη της δεκαετίας του '50.

Τη σκότωσε λίγο πριν από τις εννιά το πρωί ο 90χρονος σύζυγός της Δημήτρη, προκειμένου, όπως αναφέρει σε σημείωμα που άφησε, να την λυτρώσει από τα βάσανά της, ενώ ο ίδιος λίγο μετά αυτοκτόνησε?
Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Κύπρου 26Α στα Βριλήσσια και αποκαλύφθηκε από τους γείτονες.
Στο σημείωμα που άφησε ο δράστης και αυτόχειρας γράφει ότι στην απόφασή του τον οδήγησε «η απελπισία, η θλίψη και η αγάπη για τη γυναίκα του».


Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η 84χρονη είχε υποστεί εγκεφαλικό και είχε λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από τέσσερις ημέρες. Το εγκεφαλικό που είχε υποστεί ήταν βαρύ, με συνέπεια να μείνει κατάκοιτη χωρίς ελπίδα να συνέλθει.
Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει ο 90χρονος σύντροφός της και αφού την σκότωσε φράζοντας της αναπνευστικές τις οδούς με μαξιλάρι, αυτοκτόνησε με ένα μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα του σπιτιού τους.
Οπως έγινε γνωστό, ο δράστης και αυτόχειρας περίμενε να φύγει η κόρη τους, η οποία διέμενε μαζί τους εδώ και καιρό, για να πάει την εγγονή τους στο σχολείο και τότε προχώρησε στην πράξη που είχε σχεδιάσει.
Μόλις σκότωσε την γυναίκα του έσπευσε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και στη συνέχεια, πριν οι αστυνομικοί φτάσουν στο σπίτι, έδωσε και αυτός τέλος στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: