Συμμετοχή Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας στην Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE CRUISE GLOBAL 2017»

O Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας συμμετείχε στην Ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE CRUISE GLOBAL 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε από 13 έως 16 Μαρτίου, στο Fort Lauderdale της Φλόριντα (ΗΠΑ), σε κοινό περίπτερο με λοιπούς Ελληνικούς Λιμένες, που τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε συνεργασία με την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ). Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν επίσης τα λιμάνια του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, των Χανίων, της Ρόδου και του Βόλου.
Για περισσότερα από 30 χρόνια η έκθεση αυτή, θεωρείται σε παγκόσμιο επίπεδο η μεγαλύτερη στο θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα. Φέτος έλαβαν μέρος περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες από 93 χώρες.

Στην έκθεση συμμετέχουν εμπλεκόμενοι φορείς και εταιρείες σχετικές με τον τουρισμό κρουαζιέρας, στην ίδια διοργάνωση είθισται να ανακοινώνονται οι μελλοντικοί σχεδιασμοί και οι στρατηγικές επιλογές των εταιρειών κρουαζιέρας.
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ανδρέας Νταής.
Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών και φορέων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας προκειμένου να προβληθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του λιμένα, προσδοκώντας αύξηση του τουρισμού κρουαζιέρας τα επόμενα χρόνια, μέσω περισσότερων προσεγγίσεων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και παράλληλα στοχεύοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: