Οι εικόνες της ημέρας 13/03/2017

Μια επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες της ημέρας
Ένα παιδί παρατηρεί τα απανθρακωμένα υπολείμματα του σπιτιού του, που άφησε η καταστροφική πυρκαγιά της 11 Μαρτίου, με δύο τουλάχιστον νεκρούς, στο αστικό οικισμό του Μαντέλα Park στη Imizamo Yethu στην πόλη Hout Bay, Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική).
NIC BOTHMA EFE








Πλήθος των πιστών ψεκάζονται με χρώματα νερού στο προαύλιο ναού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των χρωμάτων Holi, στο Ahmedabad (Ινδία).
AMIT DAVE REUTERS

 


Μια ομάδα επιζώντων απομακρύνεται από το το σημείο της επίθεσης στην Καμπούλ (Αφγανιστάν).
MOHAMMAD ΙΣΜΑΗΛ REUTERS

 


Ένα ζευγάρι υπερ-ορθόδοξων Εβραίων κάθονται σε ένα παγκάκι μετά την μέθη από την εβραϊκή γιορτή του Πουρίμ στην υπερ-Ορθόδοξη συνοικία Mea Shearim στην Ιερουσαλήμ (Ισραήλ). Η εβραϊκή γιορτή του Πουρίμ γιορτάζει τη σωτηρία των Εβραίων από τη γενοκτονία στην αρχαία Περσία.
Oded Balilty AP

 


Σερβιτόρες προετοιμάζουν το τσάι για τους συνέδρους πριν από το κλείσιμο της 5ης συνόδου της XII Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης του κινεζικού λαού (CPPCC) στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού στο Πεκίνο (Κίνα).
Hwee YOUNG EFE

 


Αιγύπτιοι ανελκύουν το άγαλμα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα από μια ομάδα Γερμανο-αιγυπτίων αρχαιολόγων, στην περιοχή της Mattarya στο Κάιρο (Αίγυπτος). Τα αγάλματα των βασιλιάδων και των βασιλισσών της δέκατης ένατης δυναστείας (1295 - 1185 π.Χ.) ήρθαν στο φως κοντά στο ναό του Ραμσή ΙΙ όπου ήταν η αρχαία πόλη των Φαραώ
KHALED Ντεσούκι AFP




Ο Ολλανδός ακροδεξιός πολιτικός Geert Wilders σε προεκλογική εκστρατεία του κόμματος PVV κοντά σε μια γάτα στην πόλη Heerlan της Ολλανδίας.
REUTERS / Dylan Martinez

Δεν υπάρχουν σχόλια: