Ειδική ενημερωτική εκδήλωση της Πανηπειρωτικής , για τους δασικούς χάρτες

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας ανακοινώθηκε ότι μετά την θεώρηση και την με αριθμ. 18113/10-02-2017 (ΑΔΑ : 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ) απόφαση της Δ/νσης Δασών Ιωαννίνων στις 10-02-2017, αναρτήθηκαν στον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ΕΚΧΑ, οι δασικοί χάρτες όλων των Προκαποδιστριακών ΟΤΑ των Δήμων,
Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου, Ιωαννιτών (πλην των Δημοτικών Κοινοτήτων Ανατολής και Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών) και Πρέβεζας και πρόσκλησης υποβολής αντιρρήσεων.
Οι ανωτέρω δασικοί χάρτες είναι προσβάσιμοι για τους πολίτες στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας (www.apdhp-dm.gov.gr).
Η υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και λήγει την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.
Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, δηλαδή λήγει την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.
Η υποβολή των αντιρρήσεων είναι δυνατή μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ, με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, προκειμένου να ενημερωθούν για τους δασικούς χάρτες και την υποβολή τυχόν αντιρρήσεων επ' αυτών, οι Ηπειρώτης της Αττικής και τα μέλη των, Αδελφοτήτων, Συλλόγων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών, που ανήκουν στη δύναμη της, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με ειδικούς επί του θέματος (Τεχνικό-Δασοτεχνικό γραφείο του συμπατριώτη μας Δημήτρη Κόκκα και συνεργατών, Μάνδρα Αττικής), που θα ενημερώσουν και απαντήσουν σε τυχόν απορίες, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, ώρα 18.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στη πλατεία Κοτζιά.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους και όποιους άλλους επιθυμούν, να προσέλθουν για ενημέρωση τους και απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τους δασικούς χάρτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: