Προβολή του ντοκιμαντέρ «AsiaQuest : Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο»

Η Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας, ο Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας, ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας και ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός σύλλογος ''Ρένα Κώτσιου'' Ηγουμενίτσας, σας καλούν όλους το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον για την προβολή του ντοκιμαντέρ «AsiaQuest: Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο».
Ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα μετά από ένα απίστευτο 6μηνο οδοιπορικό στην Αφρική, αποφάσισαν να διασχίσουν και την Ασία σε 6 μήνες!
Αυτή τη φορά η διαδρομή ήταν από το Νέο Δελχί στην Ινδία μέχρι το Πεκίνο στην Κίνα, εξερευνώντας 11 υπέροχες χώρες με την Ασιατική κουλτούρα να είναι άκρως απολαυστική!
Σαγηνευτικά τοπία, μεγαλοπρεπείς ναοί, εξωτικές αγορές, παραδοσιακοί χοροί, έντονες γεύσεις και φυσικά μοναδικοί άνθρωποι, οι οποίοι κάνανε το ταξίδι αυτό ξεχωριστό! Βέβαια και πάλι, κύριος σκοπός ήταν η προσφορά σε τοπικές κοινότητες όπου υπάρχει ανάγκη.

Έτσι, με χρήματα που μάζεψαν από διαδικτυακές καμπάνιες, κατάφεραν να χτίσουν ένα θερμοκήπιο στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νεπάλ, αλλά και σχολικές αίθουσες σε Καμπότζη και Βιετνάμ!
Το ντοκιμαντέρ αυτό θα σας καθηλώσει κάνοντας όλοι μαζί ένα υπέροχο ταξίδι από το εγώ στο εμείς! Διάρκεια 68’
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και Θεοδώρα Μπίτση.
Δείτε το τρέιλερ του AsiaQuest ντοκιμαντέρ
εδώ: https://youtu.be/uUG3Zq9HNcQ
Για όποιον θέλει να στηρίξει την προσπάθειά μας, το dvd διατίθεται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.
Σας περιμένουμε όλους!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: