Υπηρεσία e-booking για τουριστικά καταλύματα

Η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας ξεκινά συνεργασία με την ιστοσελίδα booking.com, η οποία ειδικεύεται πάνω στις on line κρατήσεις σε ξενοδοχεία διαφόρων χωρών. Σε συνάντηση που έγινε για το θέμα την Κυριακή το απόγευμα στην Πρέβεζα για την ιστοσελίδα μίλησαν ο account manager της booking.com, Χάρης Μπρουσαλιάν, και η senior account manager της booking.com κυρία Βάσω Φακίρη.

Οι ομιλητές τόνισαν ότι το e-booking έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαδικασία εύρεσης και κράτησης καταλυμάτων μέσω του διαδικτύου. Έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από την εταιρεία με προδιαγραφές βασισμένες σε πραγματικές ανάγκες μεγάλου αριθμού πελατών της πουδιαθέτουν επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων. Έτσι, η λειτουργικότητα είναι προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα και στις απαιτήσεις των ελληνικών, μικρών και μεγάλων επιχειρ¬ήσεων.
Προσφέρει υπηρεσίες αυξημένης αξίας, προσελκύοντας πελάτες και αυξάνοντας το κύρος της επιχείρησής ενώ χρήστες από οποιοδήποτε σημείο της γης, 24 ώρες το 24ωρο μπορούν να ενη¬μερωθούν αυτόματα για τη διαθεσιμότητα καταλύματος, να επιλέξουν παροχές και να ολοκληρώσουν την κράτηση άμεσα on-line.

Τα στελέχη της booking εξήγησαν ότι το σύστημα διαθέτει πολύ απλό και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, ώστε να είναι δυνατή η ενημέρωσή του περιεχομένου από στελέχη της επιχείρησής με στοιχειώδεις γνώσεις πληροφορικής. Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης οι πελάτες θα ενημερώνετε τις περιόδους λειτουργίας, τα διαθέσιμα δωμάτια, πιθανές πα¬ροχές και παρεχόμενες υπηρεσίες.
Επίσης, οι επιχειρηματίες θα μπορούν να ορίσουν την πολιτική χρεώσεων, ώστε να μπορεί να τιμολογηθεί αυτόματα κάθε κράτηση.
Προσφέρει ακόμη ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές, δυνατότητα δημιουργίας δυναμικών σελίδων παρουσίασης της επιχείρησής, πολυγλωσσικό περιεχόμενο και προσδιορισμό γεωγραφικής θέσης του καταλύματος σε αναλυτικό χάρτη και οδηγίες πρόσβασης, μέσω της υπηρεσίας Google Maps.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη σκοπός είναι η γνωριμία της Πρέβεζας με ακόμη περισσότερες χώρες. Ο ίδιος τόνισε ότι μέχρι σήμερα η Πρέβεζα είχε μόνο αποσπασματική και περιστασιακή παρουσία σε ιστοσελίδες μεμονωμένων ξενοδοχείων. Πλέον η επαφή και η προσπάθεια γίνεται οργανωμένα.
Ανέφερε τέλος ότι την εποχή του διαδικτύου και της άμεσης πληροφόρησης εξίσου σημαντική με την προβολή είναι και η παρουσία των ξενοδοχείων σε ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων.
«Η συνεργασία της Ένωσης Ξενοδοχείων Πρέβεζας με την e- booking αναμένουμε ότι θα προβάλει τον προορισμό σε πολλές περιοχές διευρύνει το πελατολόγιό μας και ταυτόχρονα θα ισχυροποιήσει τις on line κρατήσεις», κατέληξε ο κ. Χαλκίδης
http://www.neoiagones.gr/index.php/-mainmenu-41/17795--e-booking---.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: