Με αέρα ανανέωσης το ψηφοδέλτιο Καχριμάνη στην Περιφέρεια

Πολύ πιο κοντά στο να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του για δεύτερη φορά στην αιρετή Περιφέρεια της Ηπείρου, φαίνεται πως βρίσκεται ο Αλ. Καχριμάνης, που άνοιξε τα χαρτιά του το βράδυ της Παρασκευής μιλώντας στο ITV.
Ο περιφερειάρχης Ηπείρου σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, όπου δήλωνε ότι δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, τόνισε, ότι τα πράγματα είναι πλέον πιο ξεκάθαρα και απομένει η τακτοποίηση κάποιων ζητημάτων που αναμένεται να διευθετηθούν ίσως και εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Τα ζητήματα αυτά έχουν να κάνουν με το ρόλο αλλά κυρίως τις δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν στη διάθεσή τους οι 13 Περιφέρειες της χώρας, αφού η κοινή στάση των περιφερειαρχών στις απαιτήσεις τους από την κυβέρνηση και τα υπουργεία τις έβγαλε περισσότερο ενισχυμένες.
Ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε ακόμη στο κλίμα ανανέωσης που θα έχει το ψηφοδέλτιο της παράταξης, και επιβεβαίωσε το άνοιγμα σε υποψηφίους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
Ακόμη, ο κ. Καχριμάνης σχολίασε την υποψηφιότητα Γεροβασίλη, στην οποία απέδωσε σαφή πολιτικά και κομματικά χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε, πως οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν στις εκλογές για τον άνθρωπο που μπορεί να φέρει την Ήπειρο ένα βήμα πιο μπροστά και όχι εκείνον, που τυχόν θα καταγράψει μεγαλύτερα ποσοστά για κάποιο κόμμα.
Χαρακτήρισε τέλος σπουδαίο το έργο της αιρετής Περιφέρειας παρά τις μεγάλες περικοπές πόρων που έχουν γίνει και επέμεινε στην αναγκαιότητα μίας πραγματικής στροφής προς τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

Μ.Α.Λ. είπε...

Να δούμε πως θα θεραπεύσει την αιμορραγούσα πληγή που λέγεται Θεσπρωτία

Ανώνυμος είπε...

«…άνοιγμα σε υποψηφίους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους»
Ανανέωση με μερεμέτια από τα μπάζα του ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται.

Μαστραλέκος είπε...

Ανακαίνιση με ανοίγματα στο χθες, το μαγαζί στο πρώτο σεισμό κινδυνεύει να γίνει καλοκαιρινό Αλέκο μου