Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18.00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 27-01-2011 συνεδρίασης.

2. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση 43ης επαρχιακής οδού», αναδόχου Αριστοτέλη Γραβάνη, μέχρι την 30-06-2011.
3. Έγκριση πίστωσης για την παρακολούθηση εκ μέρους του Προϊσταμένου του Τμήματος Κτηνιατρικής Αντίληψης Φαρμάκων της Δ/νσης Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων, ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στις 5-2-2011 στην Αθήνα με θέμα «Τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη Μελισσοκομία στην Ελλάδα και Διεθνώς».
4. Έγκριση δαπανών για τον καθαρισμό του κτιρίου που στεγάζεται το Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου.
5. Απομαγνητοφώνηση πρακτικών Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου.
6. Έγκριση των όρων της διακήρυξης του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια λιπαντικών για την κάλυψη των αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
7. Έγκριση δαπάνης ηλεκτροδότησης σε βάρος του κονδυλίου με τίτλο «Μετατοπίσεις – Επεκτάσεις στύλων ΔΕΗ σε ΟΤΑ του Νομού» του προγράμματος Κ.Α.Π. Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
8. Μίσθωση ταχυδρομικών θυρίδων, για την παραλαβή από τα ΕΛΤΑ, της αλληλογραφίας των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
9. Έγκριση μετακινήσεων του Αντιπεριφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
10. Έγκριση δαπάνης για εργασίες συντήρησης του ΚΗΙ 9208 αυτοκινήτου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
11. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για τη δικαστική εκπροσώπηση της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας), ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Άρτας, σχετικά με την από 17-01-2011 και με αριθμό έκθεσης κατάθεσης 56/17-01-2011 αίτησης αναγνώρισης δικαιούχων αποζημιώσεως (ειδική διαδικασία απαλλοτριώσεων), των Ευαγγέλου Παπακίτσιου κλπ, η οποία στρέφεται και κατά της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας).
12. Έγκριση άσκησης ανακλήσεως ενώπιον του αρμοδίου, IV Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατά της υπ’ αριθμ. 10/2011 πράξης του, σχετικά με το κώλυμα υπογραφής των συμβάσεων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας κα ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την σύνταξη και κατάθεση της ανωτέρω αιτήσεως ανακλήσεως και τον εν γένει χειρισμό της υποθέσεως.
13. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για τη δικαστική εκπροσώπηση της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας), ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων (Μεταβατική Έδρα Άρτας), σχετικά με την από 10-6-2005 και με αριθμό κατάθεσης 189/28-6-2005 προσφυγής του Στέφανου Φωτίου του Δημητρίου, η οποία στρέφεται και κατά της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας).
14. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για τη δικαστική εκπροσώπηση της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας), ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων (Μεταβατική Έδρα Άρτας), σχετικά με την από 11-2-2005 και με αριθμό κατάθεσης 38/14-2-2005 προσφυγής της Καλλιόπης Τσιάπαλη του Λεωνίδα, η οποία στρέφεται και κατά της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας).
15. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για τη δικαστική εκπροσώπηση της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας), ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων (Μεταβατική Έδρα Άρτας), σχετικά με την από 25-5-2004 και με αριθμό κατάθεσης 156/16-7-2004 αγωγή των Ρώσση Φανουρίου κλπ. η οποία στρέφεται και κατά της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας).
16. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για τη δικαστική εκπροσώπηση της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας), ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων (Μεταβατική Έδρα Άρτας), σχετικά με την από 10-7-2009 και με αριθμό κατάθεσης ΠΡ 710/2009 αιτήσεως των 1] Ευανθίας χας Παναγιώτη Χασκώνη και 2] Χριστοδούλου Βησσαρίωνος Δόση, η οποία στρέφεται και κατά της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας).
17. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για τη δικαστική εκπροσώπηση της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας), ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων (Μεταβατική Έδρα Άρτας), σχετικά με την από 3-4-2006 και με αριθμό κατάθεσης 46/13-4-2006 αγωγής του Δημητρίου Δημοθόδωρου του Ευαγγέλου, η οποία στρέφεται και κατά της Π.Ε. Άρτας (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας).
18. Έγκριση ανάθεσης τεσσάρων (4) δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
19. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
20. Έγκριση εκτός έδρας μετακινήσεων υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και σχετικές δαπάνες, α) στο Ντόρτρεχτ Ολλανδίας για τις ανάγκες του 6ου θεματικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος MISRAR και β) στο Campobasso και στο Rimini Ιταλίας, για συμμετοχή στην 1η διεθνή συνδιάσκεψη “Cooperation and security policies in the Adriatic Area” και στην “Adriatic Euroregion Commision for Environment”, στα πλαίσια του συμφώνου IPA ADRIATIK.
21. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
22. Έγκριση των όρων της διακήρυξης του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με τίτλο «Μεταφορά μαθητών για το έτος 2011», της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
23. Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της 21ης Φεβρουαρίου στην Περιφέρεια Ηπείρου.
24. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για τις ανάγκες λειτουργίας του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και των λοιπών Υπηρεσιών Υποστήριξης του Περιφερειάρχη Ηπείρου για το έτος 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: