Επιτροπή Πολιτογράφησης συγκροτήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου

Επιτροπή Πολιτογράφησης συγκροτήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου, με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Δήμητρας Γεωργακοπούλου – Μπάστα.
Η Επιτροπή αποτελείται από τους:
1. Μπαλτογιάννη Δημήτριο του Κωνσταντίνου, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου, ως Πρόεδρο, αναπληρούμενο από τον Φώτιο Ράπτη του Χρήστου Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Περιφέρειας Ηπείρου.

2. Σιάνου-Κύργιου Ελένη του Κωνσταντίνου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος αναπληρούμενη από την Μαραγκουδάκη Ελένη του Μανούσου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
3. Πραδάν Ευρύκλεια-Έρικα του Νικολάου-Νεμεντρα, υπάλληλο του Τμήματος Πολιτογραφήσεων Ομογενών Αλλοδαπών του ΥΠΕΣΑΗΔ, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενη από τον Κροκίδα Ιωάννη του Ανδρέα, Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτογραφήσεων Αλλογενών Αλλοδαπών του ΥΠΕΣΑΗΔ.
4. Ράπτη Φώτιο του Χρήστου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Περιφέρειας Ηπείρου, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από το Νάκκα Ζήκο του Βασιλείου, Προϊστάμενο του Τμήματος ΑΚΑΜ της Ίδιας Υπηρεσίας.
5. Καγιαλή Παναγιώτη του Σωτηρίου, Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αναπληρούμενο από τον Παπαθεοδώρου Ιωάννη του Παναγιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Χρέη Γραμματέα της εν λόγω Επιτροπής θα ασκεί η Κωστή Βασιλική του Αποστόλου, υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Περιφέρειας Ηπείρου, αναπληρούμενη από την Μόσχου Πανωραία του Γεωργίου, υπάλληλο κλάδου ΠΕ Κοινωνιολόγων της ίδιας Υπηρεσίας.
Στην Επιτροπή συμμετέχει ως εισηγητής, χωρίς δικαίωμα ψήφου, ο/η υπάλληλος που χειρίζεται την υπόθεση που εισάγεται προς συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: