Έμεινε 36 ώρες νεκρός στην άσφαλτο...


36 ώρες μετά το τραγικό για τη ζωή του δυστύχημα, ανευρέθηκε περίπου μισό μέτρο δίπλα από το οδόστρωμα του επαρχιακού δρόμου στην περιοχή των Σερβιανών, ένας άτυχος μοτοσικλετιστής με καταγωγή από το Καλέντζι. Το πτώμα του άτυχου νέου βρέθηκε χθες το μεσημέρι, έπειτα από μιάμιση περίπου ημέρα αναζήτησης από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.
Ο άνδρας ηλικίας περίπου 35 χρονών, το βράδυ της Τετάρτης, βρίσκονταν μαζί με την παρέα του στα Σερβιανά. Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, ξεκίνησε με τη μηχανή του για να επιστρέψει στο σπίτι του στην Κοσμηρά, όπου και διέμενε μόνος του. Κατά την επιστροφή του, άγνωστο για ποιο λόγο, κινούμενος στην επαρχιακή οδό που οδηγεί στα Κατσανοχώρια, ο μοτοσικλετιστής, στο ύψος ανάμεσα στο Κουτσελιο και τα Σερβιανά, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στο πλάι του δρόμου.

Από το πρωί της Πέμπτης, άρχισε η αναζήτηση του άτυχου άνδρα, από τους συγγενείς και τους φίλους του, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και ξεκίνησαν οι έρευνες στην περιοχή που έμελε να κρατήσουν ένα ολόκληρο 24ωρο.
Τραγική ειρωνεία, πέρα από τη μοιραία κατάληξη της βόλτας του νεαρού άνδρα, είναι πως ο μοτοσικλετιστής φορούσε πλήρη εξάρτηση, δηλαδή κράνος και χονδρό μπουφάν, τα οποία όμως, δεν ήταν αρκετά για να τον προστατεύσουν και να του σώσουν τη ζωή.
Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σωρός, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς και φίλοι παρακολουθώντας συντετριμμένοι και μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος έφυγε από τη ζωή και ότι κανείς δεν τον εντόπισε νωρίτερα. Φίλοι και συνοδοιπόροι του άτυχου άνδρα στις βόλτες και τα ταξίδια με τις μηχανές, έλεγαν χθες, πως επρόκειτο για υπόδειγμα οδηγού, πάντοτε ιδιαίτερα προσεκτικού.
Τροχαίο κατά πάσα πιθανότητα
Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη δείχνουν ότι κατά την πτώση, από την πρόσκρουση έσπασε ο αυχένας του νεαρού και άρα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Βέβαια, θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: