Μήνυμα του γραμματέα N.E. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Σπύρου Πανταζή

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,
Στις πρόσφατες εκλογές, η θέληση του θεσπρωτικού λαού για αλλαγή σελίδας στην αυτοδιοίκηση, έγινε πραγματικότητα.
Θέλω να συγχαρώ τους εκλεγμένους δημάρχους, Μηνά Παππά, Δήμαρχο Φιλιατών, για την εκλογή του από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, τον Γιώργο Κάτσινο, Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και την Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση, Δήμαρχο Σουλίου, για τη μεγάλη τους νίκη στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες, που με την ψήφο τους έδειξαν εμπιστοσύνη στους υποψήφιους που στήριξε το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Νομό Θεσπρωτίας, τους ανέδειξε νικητές και τους ανέθεσε την υλοποίηση του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» για το καλό της αυτοδιοίκησης.
Συγχαίρω τον Γρηγόρη Τζιοβάρα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους συνυποψήφιους του στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο, για τον έντιμο αγώνα τους και την «ΠΡΩΤΙΑ» της Θεσπρωτίας σε όλη την Ήπειρο.
Το μήνυμα των εκλογών ήταν σαφές. Προσωπικά το έχω λάβει. Ελπίζω να το έχουν κάνει και οι υπόλοιποι αποδέκτες του, σε οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκονται.
Έχω την πεποίθηση, πως οι εκλεγμένοι δήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα τοπικά συμβούλια θα υπηρετήσουν με πάθος τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» για το καλό του τόπου.
Για να βρεθεί επιτέλους ο πολίτης στο προσκήνιο.
Για να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα:
«ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: