Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνάντηση του συνόλου των Υποψηφίων του συνδυασμού «ΗΠΕΙΡΟΣ-ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» με αντικείμενο την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τον προγραμματισμό δράσης ενόψει της έναρξης λειτουργίας του νέου θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης προηγήθηκε εισήγηση του επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Βαγγέλη Αργύρη, σχετικά με τον απολογισμό των εκλογών και την πρόταση για τα επόμενα βήματα δράσης και συντονισμού και ακολούθησαν εισηγήσεις των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών σχετικά με τα αντίσοιχα θέματα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένας αναλυτικός και ουσιαστικός διάλογος τόσο για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τα αίτια που οδήγησαν στην επικράτηση του συνδυασμού της συντηρητικής παράταξης, όσο και για τους στόχους που πρέπει να τεθούν από το συνδυασμό το αμέσως επόπμενο χρονικό διάστημα και τον τρόπο συλλογικής και αποτελεσματικής λειτουργίας και παρέμβασης που πρέπει να χαρακτηρίζει τα επόμενα βήματά μας.
Το σύνολο των παρεβρισκομένων συμφώνησαν με τους άξονες της εισήγησης και κοινή συνισταμένη όλων των τοποθετήσεων ήταν η ανάγκη να συνεχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς την προσπάθεια για προώθηση των θέσεων και των προτάσεων που κατάθεσε ο συνδυασμός και έτυχαν της εμπιστοσύνης 90.000 πολιτών.
Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει ουσιαστική λειτουργία του συνδυασμού τόσο στη θεσμική λειτουργία και συγκρότηση της Περιφέρειας όσο και στην κοινωνία που δεν επιθυμεί οι νέοι θεσμοί να γίνουν άλλη μία αφορμή για πελατειακή λειτουργία και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.
Για την αποτίμηση του αποτελέσματος των πρόσφατων Αυτοδιοικητικών εκλογών και του προγραμματισμού του συνδυασμού, εξουσιοδοτήθηκε ο επικεφαλής του, κ. Βαγγέλης Αργύρης, να δώσει συνέντευξη τύπου αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11.30πμ , στο ξενοδοχείο Du Lac σε όλα τα ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: