Οργή και αγανάκτηση από αστυνομικούς της Θεσπρωτίας

Σωρευμένα παραμένουν τα προβλήματα των αστυνομικών στο Νομό Θεσπρωτίας και συνάμα τα νέα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση έρχονται να πλήξουν περαιτέρω τον κλάδο. Παρόλα αυτά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων παραμένει ακέφαλη, καθώς δεκαπέντε ημέρες μετά τις εκλογές δεν έχει συγκροτηθεί ακόμη το Διοικητικό Συμβούλιο και κάποιοι μάλιστα δείχνουν να μην βιάζονται και καθόλου.
Ενδεικτική της κατάστασης και του κλίματος που επικρατεί είναι η επιστολή που λάβαμε από αστυνομικούς της περιοχής και η οποία δημοσιεύεται παρακάτω:


«Τα προβλήματα τρέχουν, μας κόβουν τα επιδόματα κατά 10%, μας εξαφανίζουν τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων ,παραβιάζονται τα ωράρια εργασίας χωρίς να υπάρχουν οι ανάλογες αποζημιώσεις ,μας απειλούν με μεταθέσεις κι εσείς το χαβά σας.
Παρότι έχουν περάσει σχεδόν 15 ημέρες από την διεξαγωγή των εκλογών στην ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας δεν έχουμε δει ακόμα φως σχετικά με το νέο συμβούλιο.
Αναζητούμε το προεδρείο και δεν βρίσκουμε κανέναν .Απ ΄ότι φαίνεται ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει και μια δεκάρα δεν δίνουν για τα προβλήματα που μας απασχολούν , ο καθένας βάζει υποψηφιότητα για το χαβαλέ του ή για την καρεκλίτσα του . Τρέχουν προεκλογικά να μαζέψουν ψήφους τάχαμου για το καλό της ‘Ενωσης μας ζαλίζουν με τα τηλέφωνά τους (αν έχουν το θεό τους ) και τώρα δεν μπορούν ούτε προεδρείο να εκλέξουν.
Ποιοι είστε κυρίες και κύριοι και κρέμεται η ένωση από σας ? Το ξέρετε ότι είστε άκυροι μετά από τόσες μέρες από την εκλογή σας? Επιτέλους παραιτηθείτε όλοι σας και διαλύστε το να ξέρουμε και τι μας γίνεται Και να γνωρίζετε ότι όλοι μαζί δεν εκπροσωπείται ούτε το 40 των συναδέλφων της ένωσης .
Αν είστε πράγματι συνδικαλιστές να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντί μας . Θα πρέπει να ξέρετε ότι το ανώτατο όργανο είναι η γενική συνέλευση και θα απολογηθείτε για τις πράξεις σας σύντομα . Μάλλον τζάμπα πληρώνουμε τις συνδρομές μας. Μήπως ήρθε η ώρα να διαγραφούμε ?»
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: