Στην Άρτα το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών


Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα στην Άρτα στις 20-21 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Η Αναγέννηση διεκδίκησε και ανέλαβε τη διεξαγωγή του 12ου ΦΑΪΝΑΛ-ΦΟΡ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Ένα τριήμερο (αφού οι ομάδες θα καταλύσουν από την προηγούμενη στα ξενοδοχεία της πόλης), που θα περιλαμβάνει χάντμπολ υψηλού επιπέδου. Αναγέννηση Άρτας, Ορμή Πάτρας, Νέα Ιωνία και Μακεδονικός είναι οι μεγάλοι μονομάχοι. Ομάδες - ιστορία στο χώρο του χάντμπολ, ομάδες που προέρχονται από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας...

Η Άρτα πραγματικά θα είναι πολύ κερδισμένη από τη διοργάνωση, αφού αρκετός κόσμος θα παρακολουθήσει τους αγώνες και η διαφήμιση των αγώνων από σήμερα κιόλας θα κοσμεί πολλές εφημερίδες, σάιτ και τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το χαντμπολικό γεγονός θα προσφέρει οικονομική βοήθεια στους τοπικούς επιχειρηματίες (ξενοδοχεία, ταβέρνες, εμπορικά καταστήματα) στους χαλεπούς καιρούς που ταλανίζουν τη χώρα. Αθλητικός τουρισμός στην Άρτα με οργασμό χάντμπολ!

Η ανάληψη της διοργάνωσης είναι πλέον μία πραγματικότητα και σε αυτό συνέβαλαν σημαντικά οι ο Δήμος Αρταίων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, που θα είναι συνδιοργανωτές και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες και επιτεύγματα αποτελούν προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού και διαφήμιση της Άρτας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Πολλοί ακόμη επιχειρηματίες ήδη έχουν βοηθήσει και σίγουρα θα έχουν μεγάλο διαφημιστικό όφελος όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας του ΦΑΪΝΑΛ-ΦΟΡ και κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Κι αν τελικά υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ1, αφού γίνονται προσπάθειες συμφωνίας με το κρατικό κανάλι, θα εκτιναxθεί στα ύψη η επιτυχία της διοργάνωσης.

Νίκος Γιαμούρης
ipiros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: