Ο βουλευτής Κ. Μπάρκας στη Σαγιάδα

Κλιμάκιο της ΟΜ Φιλιατών του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας θα περιοδεύσει στην περιοχή του πρώην Δήμου Σαγιάδας, το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης 2/9. Εκεί θα συναντηθούν με κατοίκους της περιοχής και θα ενημερωθούν για τα χρονίζοντα προβλήματα του κάμπου και της υπαίθρου. Στη συνέχεια θα αναπτύξουν την πολιτική πρόταση ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ, για έξοδο από τα μνημόνια, σταμάτημα της ανθρωπιστικής κρίσης, στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ανασυγκρότηση της οικονομίας μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανύπαρκτη ουσιαστικά ΟΜ Φιλιατών του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να διασκεδάσει την παταγώδη αποτυχία της στις δημοτικές εκλογές με φρέσκο ψαράκι στις ταβέρνες της Σαγιάδας.


Ανώνυμος είπε...

Μετά το χοντρό πούλημα που έκαναν στις δημοτικές, με τι μούτρα θα βγουν στο κόσμο;

Unknown είπε...

Η...ανύπαρκτη ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών έκανε το 2013 τρεις εκδηλώσεις στις Φιλιάτες και μια στο Ασπροκκλήσι ,φέρνοντας μεταξύ άλλων 2 βουλευτές στο Φιλιάτι(Θ.Δρίτσας και Κ.Μπάρκας),έκανε περιοδείες στο νοσοκομείο και στον κάμπο Βρυσέλλας με το βουλευτή Χ.Μαντά,έφερε στη Βουλή με επίκαιρες ερωτήσεις θέματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου Φιλιατών,το λιμενικό σταθμό Σαγιάδας και τις πλημμύρες του Καλαμά στα αγροκτήματα της Βρυσέλλας,στήριξε εμπράκτως τον αγώνα των παραποτάμιων κοινοτήτων ενάντια στο υδροηλεκτρικό φράγμα του Καλαμά στη θέση Αβαρίτσα...το 2014 έκανε 2 εκδηλώσεις με τους βουλευτές Χ.Μαντά στο Φιλιατί και Κ.Μπάρκα στα χωρία της Σαγιάδας και στηρίζει ενεργά με μέλη της τη λειτουργία δομών κοινωνικής αλληλεγγύης όπως το κοινωνικό ιατρείο Ηγουμενίτσας...η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών είναι 'ανύπαρκτη' για τους...ανύπαρκτους, για όλους αυτούς δηλαδή που έχουν συνηθίσει να βλέπουν τις κομματικές οργανώσεις ως πεδία διεκδίκησης μικροπολιτικών συμφερόντων και καιροσκοπισμού και τις δημοτικές παρατάξεις ως ευκαιρίες για ανίερες συμμαχίες...μπορεί να μη κατεβήκαμε στις δημοτικές εκλογές αλλά είμαστε ήσυχοι με τη συνείδηση μας ότι δεν αποτελέσαμε τη κολυμπήθρα του Σιλωάμ για κανέναν...

ΦΙΛΙΑΤΑΙΟΣ είπε...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. -Εκεί που πραγματικά χρειάστηκε να δοθεί μάχη ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών πούλησε τον αγώνα για αυτά που τώρα καταγγέλλει. -Όλα στο βωμό των μικροπολιτικών συμφερόντων και καιροσκοπισμού και των ανίερων συμμαχιών όπως φάνηκε ξεδιάντροπα στις περιφερειακές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται σε χωριά των Φιλιατών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων στην μια κάλπη να ψηφίζει δεξιά και στην δίπλα κάλπη να ψηφίζει Σύριζα;
-Μια ματιά στην κατάσταση των αποτελεσμάτων θα πείσει και τον ποιο δύσπιστο.
-Αυτό σύντροφοι της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών πως το ερμηνεύετε;
Μικροπολιτικά συμφέροντα; Καιροσκοπισμό ή ανίερες συμμαχίες;
-Εκ του αποτελέσματος των εκλογών προκύπτει ότι είναι και τα τρία μαζί