Καλά στην υγεία του ο Γιώργος Οικονόμου

Μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου
Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Οικονόμου ευρισκόμενος σε καλοκαιρινές διακοπές στην Ήπειρο, αισθάνθηκε καρδιολογικές αρρυθμίες και πόνους στην κοιλιακή χώρα και μετέβει στο Κ.Υ. Βουτσαρά Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Συνοδευόμενος από γιατρούς του Κ.Υ. μέσω του ΕΚΑΒ, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων ''Χατζηκώστα'', όπου κινητοποιήθηκε όλο το προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό της καρδιολογικής κλινικής.
Υπεβλήθηκε με επιτυχία σε αγγειοπλαστική χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί του τοποθέτησαν 2 stent (μπαλονάκι) ενώ μετεκομίσθη στην εντατική. Μετά ανάρρωση στην καρδιολογική του Νοσοκομείου πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στην Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας.
Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ, ευχαριστεί δημόσια τους θεράποντες ιατρούς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, για τη βοήθεια που του προσέφεραν και το άμεσο και διαρκές ενδιαφέρον τους, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καρχιμάνη για το άμεσο και επιτόπιο ενδιαφέρον και όλους τους γνωστούς και φίλους, που τον επισκέφτηκαν ή επικοινώνησαν μαζί τoυ

http://www.paramythia-online.gr/paramythia/paramythianews.html

2 σχόλια:

K.Τ. είπε...

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε σας εύχομαι περαστικά και καλή ανάρρωση.

Ανώνυμος είπε...

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον καλύτερο Πρόεδρο που είχε ποτέ η Πανηπειρωτική