Βραβεύσεις μαθητών

Από την Αδελφότητα «Το Ηρωϊκό Σούλι»
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Αδελφότητα «Το Ηρωϊκό Σούλι», τηρώντας την απόφαση του ΔΣ να επιβραβεύει κάθε χρόνο τις προσπάθειες συμπατριωτών μας, θα βραβεύσει συνολικά 11 συμπατριώτες μας από τα Σουλιωτοχώρια που διακρίθηκαν στη μόρφωση, τον πολιτισμό και άλλους τομείς. Συγκεκριμένα, στο «αντάμωμα Σουλιωτών» που θα γίνει την Παρασκευή 22 Αυγούστου στο Σούλι, θα χορηγηθεί τιμητικός έπαινος, στους παρακάτω 9 μαθητές και μαθήτριες καθώς επίσης 2 αθλητές (1 αθλήτρια και 1 αθλητή) για τις αξιόλογες επιδόσεις τους στον αθλητισμό.

Πρόκειται για τους παρακάτω μαθητές και μαθήτριες που το 2013 έδωσαν με επιτυχία τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και ήδη φοιτούν σε κάποιο από τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας (στην παρένθεση το εκπαιδευτικό ίδρυμα που εισήχθησαν):
• Μάστορας Σταύρος του Ανδρέα (Τεχνολόγων- Γεωπόνων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
• Πανόπουλος Κωνσταντίνος του Βασιλείου (Φαρμακευτική Σχολή, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).
• Παππά Αικατερίνη του Σπυρίδωνα (Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων).
• Ράλδης Αριστοτέλης του Παύλου (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας).
• Σπυροπούλου Αικατερίνη- Νεφέλη του Φωτίου (Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών).
• Σπυρόπουλος Ανδρέας του Νικολάου (Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο).
• Τζίμας Γεώργιος του Δημητρίου (Μηχανολόγων στο ΤΕΙ Πειραιά).
• Τσούλα Μαρία του Θεοδώρου, Λογιστικής (στο ΤΕΙ Ηπείρου- Πρέβεζα).
• Τουλούπη Θεοδώρα του Ναπολέοντα (Μηχανολόγων Πληροφορικής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης).
• Φωτίου Ελπίδα του Ανδρέα (Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας-Γρεβενά).
Επίσης, θα βραβευτούν για τις αξιόλογες επιδόσεις τους σε αθλητικούς αγώνες οι:
• Ελπίδα Τόκα, αθλήτρια στίβου και φοιτήτρια στο Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, με καταγωγή από τη Σαμωνίβα, που κέρδισε φέτος μεταξύ άλλων 4 μετάλλια (3 ασημένια και ένα χάλκινο). Συγκεκριμένα στους αγώνες του 6ου Πανελλήνιου Φοιτητικού Πρωταθλήματος, που έγιναν τον περασμένο Μάη στην Αθήνα, τερμάτισε 2η στα αγωνίσματα των 400μ με εμπόδια, των 400μ και της σκυταλοδρομίας 4 Χ 400). Επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών του ΣΕΓΑΣ που έγινε στην Αθήνα στις 19-20 Ιούλη, κέρδισε την 3η θέση στη σκυταλοδρομία 4 Χ 400).
• Άρης Τσίπης, δρομέας μεγάλων αποστάσεων, από το Τσαγγάρι. Ο 23χρονος Σουλιώτης, που συμμετείχε στον Κλασικό Μαραθώνιο 2013, τερμάτισε 2ος στην κατηγορία του (Νέοι κάτω των 25 ετών) σε χρόνο 2 ώρες και 51 λεπτά, κερδίζοντας επάξια ένα ασημένιο μετάλλιο. Επίσης, έχει κερδίσει την 1η θέση στους εξής αγώνες: Olympus Mar¬athon 2013 (στην κατηγορία κάτω των 25 ετών), ορειβατικούς αγώνες δρόμου ‘‘Θυσία Σουλιωτών’’ το 2012- 2013 και 2014 κλπ.
Το ΔΣ της Αδελφότητας καλεί τους διακριθέντες να παραβρεθούν στην τελετή απονομής των τιμητικών επαίνων και τους εύχεται να συνεχίσουν με επιτυχία τους αγώνες στις σπουδές, τον αθλητισμό και γενικότερα στους αγώνες της ζωής για πρόοδο, ευημερία και μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: