Νέα ιστοσελίδα για το Τοπικό Αρχείο Παραμυθιάς

Τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Τοπικό Αρχείο Παραμυθιάς, μέσα στα πλαίσια της ανάδειξης του έργου τους, και της ενημέρωσης του κοινού, δημιούργησαν την ιστοσελίδα http://gak-param.thesp.sch.gr απο την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αρχειακές υπηρεσίες (σκοπός, υπηρεσίες προς το κοινό, δραστηριότητες).
Τα Γ.Α.Κ. – Τοπικό Αρχείο Παραμυθιάς είναι περιφερειακή υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, και έχει σαν κύριο έργο τη διάσωση, εποπτεία, συγκέντρωση, καταγραφή, ταξινόμηση και αξιοποίηση του αρχειακού υλικού.

Υπενθυμίζουμε πως το Τοπικό Αρχείο Παραμυθιάς στεγάζεται στο κτίριο του παλιού Διοικητηρίου στην Παραμυθιά. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο χώρο των Αρχείων και να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του ή να επικοινωνήσετε μαζί του στα παρακάτω στοιχεία:

Ταχ. Δ/νση : Διοικητηρίου 1
Τηλ./Τηλεομοιότυπο : 26660/22712
e-mail: gakparam@sch.gr
Ιστοσελίδα: http://gak-param.thesp.sch.gr

http://www.paramythia-online.gr/paramythia/paramythianews.html

3 σχόλια:

ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΤΗΣ είπε...

Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Τοπικού Αρχείου Παραμυθιάς. Με την ενέργεια αυτή, πλην των άλλων, δείχνει ότι σέβεται και τους κατοίκους της περιοχής στην οποία φιλοξενείται το αρχείο.

Ανώνυμος είπε...

οχι σαν το δικο μας στο φιλιατι που ειναι απροσητο

Ανώνυμος είπε...

Απρόσιτο και απαξιωμένο
Πόσα άτομα συγκέντρωσε η προεδράρα σε παρουσίαση βιβλίου που έκανε προχτές στο Φιλιάτι; Καμιά δεκαριά και με το ζόρι. Η πλήρης απαξίωση…