Ο Αντώνης Μπέζας στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Φιλιατών

Πραγματοποιήθηκε χτες στο Δημαρχείο η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών. Στο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα στην οποία η πολιτική έχει απαξιωθεί στα μάτια των πολιτών, η τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ακόμη την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η Αυτοδιοίκηση εξακολουθεί να λειτουργεί ως καταφύγιο και οι πολίτες εξακολουθούν να την εμπιστεύονται. Αυτή την εμπιστοσύνη, η Αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή. Για να δείξει με πρωτοβουλίες το κοινωνικό της πρόσωπο σ’ αυτούς που είναι κοινωνικά ευαίσθητοι και πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Για να δημιουργηθούν συνθήκες βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης, που είναι το ζητούμενο για τη γενικότερη ανάκαμψη και ανάπτυξη της χώρας.

Ο Δήμος Φιλιατών, η Θεσπρωτία, έχουν δυνατότητες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε με περισσότερη διάθεση συνεργασίας, με περισσότερη αποτελεσματικότητα, με απόλυτη διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων και τη διαχείριση των δημόσιων πόρων, χωρίς διαχωρισμούς και έχοντας πάντα στο νου μας ότι η Αυτοδιοίκηση είναι εργαλείο για να λύνει και όχι για να δημιουργεί προβλήματα».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τα πιστεύει αυτά που λέει;

Ανώνυμος είπε...

-Τα ίδια έλεγε στους ίδιους πριν μερικά χρόνια όταν είχαν αναλάβει την δημοτική αρχή.
-Και άφησαν πίσω τους στα ταμεία του δήμου μαύρη τρύπα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός τόπου και χρόνου ο Μπέζας. Λέει ότι οι πολίτες εμπιστεύονται την τοπική αυτοδιοίκηση τη στιγμή που o Ελεγκτής της Δημόσιας Διοίκησης και όλοι οι επίσημοι οργανισμοί την φέρουν ως μήτρα της διαφθοράς.

Ανώνυμος είπε...

Τρόμαξε από την παρουσία του Βασίλη Γιόγιακα και έχασε τα λόγια του

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρόμαξε από τον Γιόγιακα γιατί δεν τον είδε. Τρόμαξε από τον μαθουσάλα μην γκρεμοτσακιστεί από τα έδρανα που είχε ανέβει και χαιρετούσε το πλήθος

Δημήτρης Κ. είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει ο Αντώνησ και σώζει την παρτίδα στη Θεσπρωτία. Όλοι οι άλλοι είναι για.....

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που κανουν πώς να μην έχει απαξιωθεί η πολιτική στα μάτια των πολιτών;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που κλέψανε τον δήμο Γιατρος και Σια τωρα ειναι όλοι με τον Γιογιακα

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι ή όχι, αυτό πρέπει να αποδειχθεί