Από παράκαμψη η κυκλοφορία στην Εγνατίας

Για ακόμη δέκα μέρες θα συνεχιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Εγνατίας οδού από κόμβο Αράχθου έως κόμβο Περιστερίου στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Θεσσαλονίκη. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριο στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Τρικάλων.
Συγκεκριμένα οι ταξιδιώτες από την Ήπειρο που κατευθύνονται προς την Μακεδονία, ακολουθούν κανονικά την πορεία της Εγνατίας μέχρι να περάσουν τη γέφυρα του Αράχθου.

Αμέσως μετά συναντούν πινακίδες που τους κατευθύνουν στην παλιά εθνική οδό, την οποία και διασχίζουν για 10-15 χιλιόμετρα για να ξαναμπούνε στην Εγνατία.
Η διακοπή κυκλοφορίας άρχισε από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 Μαΐου και ήταν προγραμματισμένο να δοθεί ολοκληρωθούν τα έργα και να δοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Μαΐου . Η Εγνατία Οδός Α.Ε. σε ανακοίνωση της αποδίδει την καθυστέρηση σε «απρόβλεπτα γεγονότα γεγονότων σε συνδυασμό με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τις καθυστερήσεις σε ολοκλήρωση των τεχνικών έργων εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ».
Έτσι η διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα από Α/Κ Αράχθου έως Α/Κ Περιστερίου με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Θεσσαλονίκη παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 30-5-2010 στις 12 το βράδυ.

epirusvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια: