Ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης νέος πρύτανης στο πανεπιστήμιο Ιωννίνων

Ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, καθηγητής Χημείας, είναι ο νέος πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μετά από μία οριακή μάχη στο χθεσινό πρώτο γύρο, ο κ. Αλμπάνης επικράτησε ξεκάθαρα του Κώστα Δραΐνα στη σημερινή αναμέτρηση.
Ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956 και είναι ζει στα Γιάννενα από το 1983. Έχει έντονη δημόσια παρουσία εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ είναι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Φίλιππα Φίλιου στο δήμο Ιωαννιτών. Το όνομά του μάλιστα είχε συζητηθεί ως πιθανού επικεφαλής της ενιαίας παράταξης της αντιπολίτευσης. Είναι επίσης πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Αμβρακικού. Έχει ασχοληθεί επανειλημμένα με θέματα περιβάλλοντος και ιδιαίτερα με τη λίμνη Παμβώτιδα.


Πριν από λίγο Η ενιαία αντιπολίτευση του δήμου Ιωαννιτών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον κ. Αλμπάνη για την εκλογή του στη πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την αντιπολίτευση αλλά και για ολόκληρο το δήμο Ιωαννιτών η εκλογή του κ. Αλμπάνη, επιλογή που εξασφαλίζει την αγαστή συνεργασία του νέου δήμου Ιωαννιτών με την Πανεπιστημιακή κοινότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

agon

Δεν υπάρχουν σχόλια: