Ευχαριστίες δημάρχου Ηγουμενίτσας για τον Βασίλη Μίαρη

Τον απερχόμενο αστυνομικό διευθυντή Θεσπρωτίας Βασίλη Μίαρη ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος.
Ο Δήμαρχος εξάρει το έργο και την προσφορά του κ. Μίαρη ενώ κάνει ειδική μνεία στο υψηλό επίπεδο συνεργασίας που υπήρξε προκειμένου να αντιμετωπιστούν κρίσιμα προβλήματα στην περιοχή, όπως ήταν αυτό των λαθρομεταναστών.

«Η προσφορά και το έργο του σε θέματα αρμοδιότητάς της Α.Δ Θεσπρωτίας, οι πολύτιμες υπηρεσίες προς τους πολίτες σε ολόκληρο το Δήμο Ηγουμενίτσας και το Νομό Θεσπρωτίας ευρύτερα, αλλά και η εμπειρία του είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για την Ελληνική Αστυνομία.

Μαζί με τους αξιωματικούς, τα μέλη της Αστυνομικής Υπηρεσίας και το λοιπό στελεχιακό δυναμικό που απαρτίζει την Α.Δ Θεσπρωτίας, καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Αστυνομικός Διευθυντής και όχι μόνο, κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και με ασφάλεια κάθε συμβάν που κατά καιρούς προέκυπτε.
Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, διευρύνεται συνεχώς η ανάγκη για μια Αστυνομία καλά οργανωμένη και εκπαιδευμένη, που δρα με αποτελεσματικότητα εκεί όπου η περίσταση το απαιτεί. O κ. Μίαρης ανταποκρίθηκε πράγματι, με τον καλύτερο τρόπο στον ομολογουμένως δύσκολο, απαιτητικό και πολυσύνθετο αυτό ρόλο, στα πλαίσια της διοίκησής του στην Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού.
Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή του», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος.
Να σημειώσουμε ότι καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή στο Νομό Θεσπρωτίας αναλαμβάνει ο ταξίαρχος Γιώργος Λελοβίτης, ένας ικανός και έμπειρος αξιωματικός που υπηρετούσε μέχρι τώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: