Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου

Την Τρίτη 31-07-2012 και ώρα 10.00 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 25-07-2012 συνεδριάσεως.
1. Διεξαγωγή του διαγωνισμού για τη μίσθωση ακινήτου, για τις ανάγκες της Περιφέρειας Ηπείρου.

2. Παροχή εξουσιοδότησης στους Ο.Τ.Α. Ιωαννίνων και τα Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τα Ιδρύματά τους ώστε να προβούν στην προμήθεια τροφίμων, λοιπών αναλωσίμων ειδών παντοπωλείου και πετρελαιοειδών, κατά περίπτωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α., με δικές του διαδικασίες για το έτος 2013.

3. Έγκριση τρόπου υλοποίησης των δράσεων του έργου του Ε.Π. Culture, με τίτλο «Ευρωπαϊκό Αγροτικό Ημερολόγιο - European Rural Almanac», έγκριση ανάθεσης των σχετικών υπηρεσιών και συγκρότηση της Ομάδας Έργου.
4. Κατάρτιση της διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, για την ανάδειξη αναδόχου για την υλοποίηση των Δράσεων: Διαχείριση, Συντονισμός & Εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την ανάπτυξη του Οινικού Τουρισμού, συνολικού προϋπολογισμού € 64.000,00 με ΦΠΑ, στο Πλαίσιο του Έργου: Διασυνοριακό Δίκτυο για την Προώθηση των Οινικών Προϊόντων» / “Cross-border Network for the Promotion of Wine Products" με το ακρωνύμιο “WINE-NET", του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013.
5. Κατάρτιση της διακήρυξης του ανοιχτού διαγωνισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, για την ανάδειξη αναδόχου για την υλοποίηση των Δράσεων: Προβολή – Δημοσιότητα, συνολικού προϋπολογισμού € 78.000,00 με ΦΠΑ, στο Πλαίσιο του Έργου: Διασυνοριακό Δίκτυο για την Προώθηση των Οινικών Προϊόντων» / “Cross-border Network for the Promotion of Wine Products" με το ακρωνύμιο “WINE-NET", του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013.
6. Έγκριση του Πρακτικού 1/05-07-2012 (έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της Πράξη της Περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο «Ενέργειες για την Προώθηση και Προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου», βάσει και της αριθμ. πρωτ. 67259/476/26-07-2012 γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ηπείρου, σχετικά με το θέμα.
7. Έγκριση δαπάνης για επίδοση δικογράφων της Περιφέρειας Ηπείρου.
8. Έγκριση συμπληρωματικής δαπάνης, για ενέργειες τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου.
9. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου, στη διοργάνωση της 14ης Διεθνούς Συνάντησης Πολυφωνικού Τραγουδιού και έγκριση των σχετικών δαπανών.
10. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στη διοργάνωση του τριήμερου Θερινού Σινεμά στα Κάτω Πεδινά και έγκριση των σχετικών δαπανών.
11. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στη διοργάνωση εκδηλώσεων προς τιμή της Ελληνίδας Αγρότισσας και έγκριση των σχετικών δαπανών.
12. Έγκριση έκδοσης πονήματος από την Περιφέρεια Ηπείρου και έγκριση των σχετικών δαπανών.
13. Έγκριση μίσθωσης μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, σύμφωνα με την αριθμ. 63077/2743/13-07-2012 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων, για την δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο Βρυσοχώρι του Δήμου Ζαγορίου, μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή στις 05-07-2012.
14. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
15. Απόφαση επί της από 18-05-2012 ένστασης της Κατασκευαστικής Κ/ξίας «ΙΘΑΚΗ Α.Τ.Ε – ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε. – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.», αναδόχου κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής Ενότητας (Ν. Ιωαννίνων) Περιφέρειας Ηπείρου», κατά της αριθ. 39114/3876/14-05-2012 πράξεως εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου.
16. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ενίσχυση ύδρευσης – αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ζερβοχωρίου και Τ.Κ. Προδρομίου του Δήμου Σουλίου», προϋπολογισμού € 1.720.000,00 με ΦΠΑ.
17. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας (οριακής) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εγγειοβελτιωτικό έργο Βαθυπέδου Αμμουδιάς Ν. Πρέβεζας», αναδόχου εταιρείας «ΠΡΟΤΕΚΑΤ Α.Ε.», μέχρι την 31-08-2013.
18. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ανακατασκευή Ι.Μ. Σωσίνου», αναδόχου Αντωνίου Καφτάνη, μέχρι την 31-11-2012.
19. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αντικατάσταση στέγης Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Μ. Γαρδικίου», αναδόχου Βασιλικής Βασιλείου, μέχρι την 30-09-2012.
20. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή Μουσείου Αργυροχρυσοχοΐας στους Καλαρρύτες» αναδόχου «Α. Μπίτη & ΣΙΑ Ε.Ε.», μέχρι την 31-12-2012.
21. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποπεράτωση Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και ενίσχυση θεμελίωσής του, στο Δ.Δ. Πλατανιών (Τσεριτσιάνων) Δήμου Σελλών», αναδόχου εταιρείας «ΣΤΑΥΡΟΥ Ν. – ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Μ. Ο.Ε.», μέχρι την 30-06-2013.
22. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση ζημιών στη 17η Επαρχιακή Οδό (Χίνκα - Ζόργιανη – Πολύγυρος)», προϋπολογισμού € 200.000,00 με ΦΠΑ.
23. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 12-07-2012 δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ολοκλήρωση κατασκευής διθέσιου Νηπιαγωγείου στη Νέα Ζωή Ιωαννίνων», προϋπολογισμού € 25.000,00 με ΦΠΑ.
24. Έγκριση απευθείας ανάθεσης του έργου του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση ζημιών αρδευτικού Λιθίνου», προϋπολογισμού € 24.586,00 με ΦΠΑ.
25. Έγκριση διενέργειας Πρόχειρου Διαγωνισμού για την επιλογή συμβούλου τεχνικής υποστήριξης του έργου της Π.Ε. Άρτας: "Development of sustainable biogas strategies for integrated agro industrial waste management και ακρωνύμιο BioGAIA" στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013, προϋπολογισμού € 15.695,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
26. Έγκριση μετακίνησης του Προϊσταμένου του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Άρτας, Μανώλη Άγγελου, κτηνιάτρου, στην Αθήνα, και έγκριση της σχετικής δαπάνης, για τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (RASSF)».
27. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και έγκριση των σχετικών δαπανών.
28. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ της αρχικής σύμβασης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συνέχιση βελτίωσης – ασφαλτόστρωσης οδού από επαρχιακή οδό Άρτας - Κορωνησίας προς Γαβριά (γ’ φάση)», αναδόχου Χρήστου Κατέρου, ΕΔΕ.
29. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Εργασίες επισκευών Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Άρτας», αναδόχου Βασιλείου Τάτση, μέχρι την 24-08-2012.
30. Κατάρτιση της διακήρυξης δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό και έγκριση των λοιπών συμβατικών τευχών, του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού στο ρέμα Καρυδά – Συμπληρωματικά τεχνικά οδού δικτύου Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 31.000,00 με ΦΠΑ.
31. Κατάρτιση της διακήρυξης δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό και έγκριση των λοιπών συμβατικών τευχών, του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Ασφαλτόστρωση οδικού τμήματος Ταράνα και στην περιοχή 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 45.000,00 με ΦΠΑ.
32. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ Υπέρβασης του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Ασφαλτοστρώσεις οδικών τμημάτων Δήμου Πρέβεζας», αναδόχου εταιρείας «Γεράσιμος Μπέλλος & Σια Ε.Ε.».
33. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 17-07-2012 δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Κατασκευή τεχνικού στο Δ.Δ. Κορυφούλας Δήμου Πάργας», προϋπολογισμού € 55.000,00 με ΦΠΑ.
34. Έγκριση πληρωμής της 1ης και 2ης δόσης για την αμοιβή εξωτερικού συνεργάτη, για την διαχείριση έργου - οικονομική διαχείριση του έργου στο οποίο μετέχει η Π.Ε. Πρέβεζας, με τίτλο «Αειφόρος χρήση των περιφερειακών πόρων για τη φύση» (“Sustainable Use of Regional Funds for Nature / SURF-Nature”), στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg IVC.
35. Έγκριση λειτουργικών δαπανών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
36. Έγκριση του Πρακτικού Νο 1/04-07-2012 της Επιτροπής διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού επιλογής Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας: «INNOVOIL: Εφαρμογή ενός καινοτόμου πρωτοκόλλου διασφάλισης της ποιότητας του αγνού παρθένου ελαιολάδου», στο πλαίσιο υλοποίησης της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EUROPEAN TERRITORIAL COOPERATION PROGRAMME, GREECE-ITALY 2007-2013.
37. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ελαστικών για τις ανάγκες οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
38. Έγκριση δαπάνης δημοσίων σχέσεων (παράθεση γεύματος σε δημοσιογράφους), της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
39. Έγκριση λειτουργικών δαπανών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
40. Έγκριση δαπάνης για την αποξήλωση, εγκατάσταση, τοποθέτηση και συντήρηση κλιματιστικών μονάδων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
41. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια θερινών ενδυμάτων και υποδημάτων για τους χειριστές – οδηγούς της Π.Ε. Θεσπρωτίας για το έτος 2012.
42. Έγκριση δαπάνης για την μεταφορά υλικών δακοκτονίας (βαρέλια με φυτοπροστατευτικά σκευάσματα, δακοπαγίδες, ψεκαστήρες) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τις ανάγκες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
43. Απόφαση επί της από 13-07-2012 ένστασης της εταιρείας «ΤΕΜΕΚ Α.Τ.Ε.», κατά των όρων της διακήρυξης του Υποέργου 1 της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αποχέτευση ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων Φιλιατών», προϋπολογισμού € 8.173.350,00 με ΦΠΑ, της Πράξης «Αποχέτευση ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων Φιλιατών» του ΕΠΠΕΡΑΑ 2007-2013 (με κωδικό ΟΠΣ 349377).
44. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Κατασκευή Σχολικού κτιρίου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή Λαδοχωρίου στον χώρο του 3ου Γυμνασίου», αναδόχου εταιρείας «Ζιώρης Α.Ε.», μέχρι την 31-12-2012.
45. Έγκριση τροποποίησης της μελέτης του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Κατασκευή 5ου Δημοτικού Σχολείου στον Συνοικισμό Εθνικής Αντίστασης».
46. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Αθήνα, ΑΠΌ 31-07 έως 02-08-2012 προκειμένου να παραβρεθεί σε σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κατόπιν προσκλήσεως του Αναπληρωτή Υπουργού, με θέμα τις εργασίες στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
47. Έγκριση έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής (Χ.Ε.Π.), για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
48. Έγκριση παράτασης της από 08-06-2012 σύμβασης για την προμήθεια πετρελαιοειδών (πετρέλαιο κίνησης – βενζίνη αμόλυβδη) για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
49. Έγκριση του αριθμ. Ι/12-07-2012 Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικών και χαρτικών ειδών έτους 2012 για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας.
50. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής μηχανημάτων και οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και έγκριση δαπάνης για την ασφάλιση του ΚΥ 6666 επιβατικού οχήματος, που παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου στην Π.Ε. Άρτας.
51. Έγκριση λειτουργικών δαπανών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: