Οι Ενώσεις κατέθεσαν πλήρη φάκελο για την αγορά της "ΔΩΔΩΝΗΣ"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των προέδρων των ΕΑΣ Ηπείρου, με τους εκπροσώπους των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με θέμα την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.
Στην συνάντηση οι Ενώσεις ενημέρωσαν τα κόμματα για τον ολοκληρωμένο φάκελο - πρόταση που κατέθεσαν για την αγορά της ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ και ζήτησαν την στήριξη των κομμάτων στον αγώνα που κάνουν οι Ενώσεις για την διασφάλιση των συμφερόντων των παραγωγών και της Γαλακτοβιομηχανίας.

Με την κατάθεση πλήρους και τεκμηριωμένου φακέλου υποψηφιότητας, συνοδευμένου με τραπεζική εγγυητική επιστολή, οι Ενώσεις διέψευσαν όλους αυτούς που σαμποτάρισαν την προσπάθειά τους, λέγοντας ότι οι Ενώσεις αδυνατούν να καταθέσουν πρόταση.
Οι Ενώσεις απέδειξαν ότι η Ήπειρος και οι δυνάμεις της μπορούν όχι μόνο να αγοράσουν την ΔΩΔΩΝΗ αλλά και να της δώσουν την προοπτική που της αξίζει.
Τέλος οι Πρόεδροι των Ενώσεων εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, ότι την τελευταία στιγμή η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των Συνεταιρισμών να συνεχίσει η ΔΩΔΩΝΗ να αποτελεί το κόσμημα της Ηπείρου, για τους κτηνοτρόφους και συνολικά για όλους τους Ηπειρώτες.

http://www.epirusonline.gr/articles/news/oi_enoseis_katetesan_plere_pakelo_gia_ten_agora_tes_dodones

Δεν υπάρχουν σχόλια: