Τον δάγκωσε στο λαρύγγι…

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα τις Τετάρτης σε χωριό της Πρέβεζας.
Πρωταγωνιστές δύο άντρες οι οποίοι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το θυμό τους και οδηγήθηκαν σε λεκτική στην αρχή αντιπαράθεση η οποία δεν άργησε να καταλήξει όχι μόνο σε ξυλοδαρμό αλλά και σε… δαγκώματα!
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν τη γαλήνια οικογενειακή συνεύρεση, σε αυλή σπιτιού, διέκοψε η επίσκεψη ενός άντρα ο οποίος θέλησε να λύσει μια διαφορά με το γηραιότερο μέλος της οικογένειας τον… παππού.


Στο κάλεσμά του να λύσουν την διαφορά ο πρώτος αρνήθηκε λέγοντας στον επισκέπτη ότι δεν είναι ούτε κατάλληλος ο τόπος ούτε και η ώρα μιας και μπροστά βρίσκονταν τα εγγόνια του, η κόρη του και ο γαμπρός του.
Από την έντονη λογομαχία οι χωριανοί είχαν βγει στα μπαλκόνια και τις αυλές τους, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες βγήκε το συμπέρασμα ότι ο λεκτικός καυγάς και το τι επρόκειτο να ακολουθήσει στην συνέχεια γίνονταν για τα μάτια μιας… γυναίκας.
Αφού είπαν τι είχαν να πουν ο επισκέπτης γύρισε να αποχωρήσει αλλά την τελευταία στιγμή φαίνεται να μετάνιωσε και πλησιάζοντας τον παππού εντελώς ξαφνικά του καταφέρνει μια γροθιά στο πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.
Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από κάτοικο του χωριού, ο παππούς σαν μαινόμενος ταύρος επιτέθηκε στον μεσήλικα άντρα ανταλλάσσοντας μεταξύ τους κλωτσιές και γροθιές με τον παππού να καταφέρνει ένα ισχυρό … δάγκωμα στο λαρύγγι του αντιπάλου του, κόβοντας στην κυριολεξία κομμάτι από το δέρμα του, αφήνοντας τον στο έδαφος να σφαδάζει από τους πόνους.
Γεμάτος αίματα στο πρόσωπο και τον λαιμό ο άντρας χάνοντας τις δυνάμεις του έμεινε πεσμένος στο έδαφος με τους συγγενείς του παππού να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν όπως και έγινε.
Βέβαια στο σημείο έφτασε μετά από λίγο και η αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από τους χωριανούς που παρακολουθούσαν άναυδοι το περιστατικό. Οι εξηγήσεις στην συνέχεια δόθηκαν στο τμήμα…


http://pamepreveza.gr/News/AllArticles/tabid/142/articleId/52232/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: