Εκδήλωση του Κυνοφιλικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Μέτσοβο

Άλλοι προτίμησαν τις παραλίες και τις βουτιές στη θάλασσα και άλλοι παρέμειναν πιστοί στο βουνό αλλά και στην αγαπημένη τους ενασχόληση, το κυνήγι και το συνδυασμό του με την κυνοφιλία.
Δεκάδες φίλοι του Κυνοφιλικού Ομίλου Ιωαννίνων από την πόλη των Ιωαννίνων και όχι μόνο, αλλά και το Μέτσοβο, τα Γρεβενά, τα Τρίκαλα την Πρέβεζα, τη Λάρισα και αλλού δήλωσαν συνεπείς στο ραντεβού της ετήσιας συνάντησης που πραγματοποιείται στον Προφήτη Ηλία Μετσόβου, όπου διεξήχθησαν παρουσιάσεις αξιολόγησης της μορφολογίας και της εργασίας στο πεδίο, κυνηγετικών σκύλων.

Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή εξέφρασε ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Ιωαννίνων Σωτήρης Παπαδόπουλος, όπως και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μετσόβου Λάζαρος Βαρσάνης.
Από την πλευρά του ο γραμματέας της Ε’ ΚΟΗ Χαράλαμπος Μπρέχας ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους, ότι οι εργασίες για το εκτροφείο της ορεινής πέρδικας στα Πράμαντα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ στο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας έχει τεθεί και η δημιουργία ενός μόνιμου εκπαιδευτηρίου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.epirusonline.gr/articles/news/


Δεν υπάρχουν σχόλια: