Αισιόδοξος ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Γ. Λελοβίτης

Την πρώτη του συνάντηση γνωριμίας, με τα Τοπικά ΜΜΕ πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας, Ταξίαρχος Γ. Λελοβίτης.
Αν και προβληματισμένος με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση (Ναρκωτικά, Λαθρομετανάστες, ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα κ.λ.π.) δήλωσε αισιόδοξος για την ευθύνη που αναλαμβάνει.
Γνωρίζει πως οι προηγούμενες Διοικήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των στόχων, των σκοπών αλλά και των προσδοκιών των πολιτών, με τις καθημερινές επιτυχίες στο έργο και δηλώνει πως είναι πανέτοιμος να συνεχίσει το ίδιο έργο, με την ίδια αποτελεσματικότητα.


Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής ήδη ενημερώνεται από τον προκάτοχό του και τους άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Προσωπικός του στόχος είναι και εκείνος να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τόσο των συνεργατών του όλων, όσο κυρίως του Θεσπρωτικού λαού.
Τον Ταξίαρχο Γιώργο Λελοβίτη τον συνοδεύουν ισχυρές συστάσεις από την μέχρι τώρα πορεία του, οι οποίες και του εξασφαλίζουν την υλοποίηση όλων του των στόχων.
Ένα δε ισχυρό ατού, είναι και η τοποθέτηση στην θέση του Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, του Αστυνομικού Διευθυντή Χρήστου Δημοσθένη, ο οποίος θα του φανεί πολύτιμος συνεργάτης, με την εμπειρία που διαθέτει, το έργο που ήδη έχει παράξει στη Θεσπρωτία και τον ακέραιο χαρακτήρα του.
Από δικής μας πλευράς του ευχόμαστε καλή διαμονή και η Θεσπρωτία να του αποδειχθεί γούρικη για την μετέπειτα σταδιοδρομία του.


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ:
Γεώργιος Λ. Λελοβίτης
Ταξίαρχος
Αστυνομικός Διευθυντής Α.Δ. Θεσπρωτίας
• Γεννήθηκε το 1964 στο Λούρο Πρέβεζας.
• Κατετάγη στην Ελληνική Χωροφυλακή το 1982 ως Ενωμοτάρχης.
• Εξήλθε της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το 1988.
• Υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες Ασφαλείας, Τάξης και Τροχαίας (Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης, Α.Δ. Έβρου, Α.Δ. Χαλκιδικής, Α.Δ. Πρέβεζας, Επιτελείο Α.Δ. Ιωαννίνων και τελευταία ως β' βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου από όπου και προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και τοποθετήθηκε ως Αστυνομικός Διευθυντής στην Α.Δ. Θεσπρωτίας).
• Είναι γνώστης αγγλικής μέσης βαθμίδας και τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Τμήμα Οικονομικό).
• Είναι έγγαμος και πατέρας 4 τέκνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: