«Γιορτή Κρασιού» από το Σύλλογο Ηπειρωτών Νυρεμβέργης

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 η «ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ» του Συλλόγου Ηπειρωτών Νυρεμβέργης και περιχώρων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζωντανή μουσική, παραδοσιακούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα και όπως το όνομα της εκδήλωσης το δείχνει άφθονο κρασί απ΄όλα τα μέρη της πατρίδας μας και κυρίως από την ΄Ηπειρο.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου Νυρεμβέργης κ. Λαμπρινή Κολιοφώτη, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, τόνισε ότι, σε δύσκολους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας, εκδηλώσεις σαν τη δική μας που παρουσιάζουν στο εξωτερικό προϊόντα της πατρίδας μας στο εξωτερικό, αποτελεί μεταξύ των άλλων προβολή της πατρίδας μας με σκοπό την προσέλκυση τουριστών. Το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου παρουσίασε χορούς και τραγούδια της Ηπείρου και καταχειροκροτήθηκε για αυτό.

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Νυρεμβέργης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας, ο υπεύθυνος Πολιτισμού της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και γραμματέας του τοπικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Τσέπης και όπως πάντα το παρών έδωσε ο ευσεβής και αγαπητός ιερέας της Ενορίας π. Αλέξανδρος Τζατζάνης. Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: