Περισσότεροι από 760.000 επισκέπτες στο ΙΚΕΑ

Έναν σημαντικό εμπορικό πόλο αποτελεί για την πόλη των Ιωαννίνων το κατάστημα του ΙΚΕΑ, που γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ενώ συμπληρώνονται τα 10 χρόνια της επιχείρησης στην Ελλάδα.
Τα στοιχεία του καταστήματος των Ιωαννίνων επιβεβαιώνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών από ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα έχει επισκεφθεί την περιοχή και επιλέξει το κατάστημα για τις αγορές του, σε μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη.
Μέσα σε ένα χρόνο το κατάστημα έχει δεχθεί πάνω από 760.000 επισκέπτες, η πλειοψηφία των οποίων από την πόλη, αλλά και από τους υπόλοιπους νομούς της Ηπείρου, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών προέρχεται από την Κέρκυρα (12%), την Κοζάνη, την Λευκάδα και το Αγρίνιο.


Ο αριθμός των επισκεπτών έχει ικανοποιήσει τα στελέχη της εταιρίας, όπως ανέφεραν η υπεύθυνη επικοινωνίας Νατάσα Χριστοφή και ο Διευθυντής του καταστήματος Γιάννης Παπαδόπουλος, με αφορμή την παρουσίαση της νέας καμπάνιας, με κεντρικό μήνυμα της ΙΚΕΑ «Για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά».
Η εταιρία του Ομίλου Φουρλή αναλαμβάνει πλέον πρωτοβουλίες και στο επίπεδο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους. Έτσι, συνεργάζεται με τους τοπικούς φορείς για κοινωνικά ζητήματα, ενώ προωθεί σε μεγάλο βαθμό την ανακύκλωση.
Για το πρώτο έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Δήμο Ιωαννιτών, προκειμένου να συνδράμει στην διαμόρφωση του ξενώνα για τους άστεγους συμπολίτες μας και όποιον άλλο τρόπο μπορεί να στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπως σημείωσαν τα στελέχη της επιχείρησης.
Σε ότι αφορά στην ανακύκλωση, στο Κέντρο Ανακύκλωσης που διαθέτει έχουν ήδη ανακτηθεί πάνω από 860.000 συσκευασίες ενώ στα πέντε Κέντρα που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, περισσότερα από 5 εκατομμύρια συσκευασίες.

«Για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά»
Το κατάστημα στα Γιάννενα απασχολεί 228 εργαζόμενους και τα πέντε συνολικά καταστήματα της ΙΚΕΑ σε όλη τη χώρα απασχολούν 2.268 εργαζόμενους. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος έχουν φιλοξενήσει σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία περίπου 49.030.000 επισκέπτες.
Η φιλοσοφία της εταιρείας όπως διαμορφώνεται μέχρι και σημέρα «καλύτερη ζωή στο σπίτι για τους πολλούς» κατόρθωσε να αγγίξει τον κόσμο μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων, επίπλων και αντικειμένων με υλικά και φόρμες που διαφέρουν, σε τιμές τόσο προσιτές που να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.
Όπως σημείωσε η κ. Χριστοφή η ΙΚΕΑ διαθέτει 7.500 χιλιάδες προϊόντα και κάθε χρόνο παρουσιάζει 2.500 νέα.
Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας «Για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά» προήλθε από το γεγονός πως κάθε σπίτι είναι ένας χώρος με ιδιαιτερότητες και πολλά προσωπικά στοιχεία, κοινά για το σπίτι, με διαφορετικό συμβολισμό όμως για τον καθένα. «Όλοι ζούμε το σπίτι μας, αλλά ο καθένας με διαφορετικό τρόπο», σημείωσε η κ. Χριστοφή κατά την παρουσίαση της καμπάνιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: