Κώστας Μπέσης: Ουδεμία σχέση με blogs

Τα πράγματα στην θέση τους βάζει ο Κώστας Μπέσης, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος στην μονοεδρική Θεσπρωτίας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η υποψηφιότητα του Κώστα Μπέση, προωθούνταν συστηματικά από blog που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στον διαδικτυακό χώρο και αρκετά συχνά φιλοξένησε σχόλια σε βάρος άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Βασικός κανόνας στην πολιτική είναι ότι τα πράγματα πρέπει να είναι καθαρά. Άλλωστε η ανωνυμία των blogs είναι ένα παιχνίδι, που μπορεί να εξελιχθεί σε επικίνδυνο.
Ο κ. Κώστας Μπέσης, με γραπτή του δήλωση στο Epiruspost.gr ξεκαθαρίζει αφ΄ ενός την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στο Νομό Θεσπρωτίας και αφ΄ ετέρου ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις στο τοπικό blog. Στην απάντησή του ο κ. Μπέσης σημειώνει:
«Μετά την υποβολή της παραιτήσεως μου από την θέση του Αναπληρωτού Γραμματέως Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να διεκδικήσω μαζί με άλλους άξιους συμπατριώτες μου το χρίσμα του υποψηφίου για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας, έκανε την εμφάνιση του ένα θεωρητικά ευνοϊκό αλλά στην ουσία υπονομευτικό και άκρως δυσφημιστικό για την υποψηφιότητα μου blog . Επιθυμώ προς ενημέρωση σας, να σας δηλώσω κατηγορηματικά ότι το ανωτέρω blogspot ουδεμία σχέση έχει με εμένα προσωπικά, επίσης δεν γνωρίζω ποιος ή ποια το διαχειρίζεται.
Κατανοώ ότι στην πατρίδα μας ευδοκιμεί ως πολιτική αντίληψη η κατασυκοφάντηση του αντιπάλου, όπως επίσης ότι για πολλούς αντίπαλος είναι ο συνυποψήφιος τους και όχι το ΠΑΣΟΚ. Για εμένα ήταν και παραμένει αντίπαλος η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».
Σαφώς με τη δήλωσή του ο κ. Μπέσης ξεκαθαρίζει την κατάσταση, καθώς η ανωνυμία των blogs δεν βοηθά ώστε η πολιτική να είναι διάφανη.
http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/9372------blogs-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: