Κοινή σύσκεψη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφέρειας Ηπείρου

Με θέμα «Τουρισμός-Επιχειρηματικότητα-Πολιτισμός»
Κοινή σύσκεψη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφέρειας Ηπείρου συγκαλείται σήμερα Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198-γυάλινο κτίριο), με θέμα «Τουρισμός-Επιχειρηματικότητα-Πολιτισμός».

Η σύσκεψη έχει ως στόχο την προώθηση της διαπεριφερειακής συνεργασίας μεταξύ Κεντρικής Μακεδονίας και Ηπείρου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των δύο Περιφερειών σε κρίσιμα ζητήματα αναπτυξιακής πολιτικής και ανταγωνιστικότητας, με άξονες τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Αντιπεριφερειάρχες των επτά περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΚΜ, ο Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, οι Γενικοί Διευθυντές της ΠΚΜ και υπηρεσιακοί παράγοντες, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Ν. Θεσσαλονίκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΕΠΟΘΕ της ΠΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: