Πήγαν οι αντιεξουσιαστές αλλά όχι η Χρυσή Αυγή!

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγιναν τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης του Δήμου Άρτας. Η Αστυνομία βρέθηκε επί ποδός ώρες νωρίτερα προκειμένου να μην επιτρέψει το παραμικρό επεισόδιο.
Αφορμή για την κινητοποίηση αυτή αποτέλεσε το υλικό που διανεμήθηκε από πυρήνες της Χρυσής Αυγής, η οποία ως αυτόκλητος προστάτης προανήγγειλε ότι αλλοδαποί και παράνομοι θα εκδιωχθούν.
Ο Δήμος της Άρτας, έσπευσε με μία ανακοίνωσή του να κάνει γνωστό ότι ο ίδιος εγγυάται την τάξη και τη νομιμότητα της εμποροπανήγυρης, αλλά ήταν μία ανακοίνωση περισσότερο για τις εντυπώσεις και λιγότερο για την ουσία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χρυσή Αυγή ετοίμαζε την δική της παράσταση στο παζάρι όμως ήθελε και...κάλυψη. Και επειδή τέτοια δεν υπήρξε έδωσε αναβολή.
Ωστόσο από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης έκαναν έντονη την παρουσία τους στην Άρτα ομάδες αντιεξουσιαστών. Μετά από πορεία που πραγματοποίησαν στους δρόμους της πόλης κατέληξαν στο χώρο της εμποροπανήγυρης έτοιμοι και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την παραμικρή κίνηση στη Χρυσή Αυγή.
Μόνο που η τελευταία δεν εμφανίστηκε ποτέ....
http://www.epiruspost.gr/ipiros/arta/15349-2012-09-27-21-07-05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: