Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 6ος Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων

Παρουσία σχεδόν 1000 μικρών και μεγάλων αθλητών έγινε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο ο 6ος Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Ποσειδών Ιωαννίνων», με την αρωγή Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών.
Ο καιρός ήταν καλός, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν φόβοι για βροχή. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγιναν δυο αγώνες, αυτός των 30 χιλιομέτρων και αυτός των 5 χιλιομέτρων, ενώ το Σάββατο αγωνίστηκαν οι μικροί φίλοι του αθλητισμού.

«Συγχαρητήρια στον «Ποσειδώνα» για την εκδήλωση. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερη» ήταν τα πρώτα λόγια του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις τις αξίζουν οι άνθρωποι του αθλητισμού και η Παμβώτιδα.

Ο Πρόεδρος του «Ποσειδώνα Ιωαννίνων» κ. Ηλίας Σπυριούνης ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση. «Έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Καταφέραμε και φτάσαμε ένα αγώνα να γίνει θεσμός. Σε αυτό έχουν συμβάλλει και όλοι οι φορείς. Κάθε χρόνο, το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη όλοι οι οργανωμένοι σύλλογοι έρχονται στα Γιάννινα. Μας προτιμούν γιατί έχουμε άρτια οργάνωση και είμαστε δεύτεροι μετά τον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας» είπε.
Τέλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων Λευτέρης Δοβανάς σημείωσε ότι η διοργάνωση αυτή δίνει μιαν άλλη πνοή στην πόλη. «Όλοι πρέπει να την προσέξουν και να την βοηθήσουν».
http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/13/14198


Δεν υπάρχουν σχόλια: