Με φωτογραφίες του Κώστα Μπαλάφα

Στη Γιορτή Τριών Ιεραρχών στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποιεί εορταστική εκδήλωση την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Τελετών ‘Γεώργιος Μυλωνάς’ του Πανεπιστημίου.
Η εκδήλωση θα ανοίξει με μουσικό πρόγραμμα που θα ερμηνεύσουν η κα Δανάη Σούλη στο πιάνο και ο κ. Κλεόδωρος Αγόρας στο βιολί.

Θα ακολουθήσει Xαιρετισμός από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και στη συνέχεια ο Αντιπρύτανης, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Γεώργιος Καψάλης θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα: «Η εποχή των Τριών Ιεραρχών και οι παιδαγωγικές αρχές στο έργο τους».
Τέλος, οι Πρυτανικές Αρχές θα τιμήσουν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που αφυπηρέτησαν κατά το περασμένο έτος. Στο φουαγιέ της Αίθουσας Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς» θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τη συλλογή του Κώστα Μπαλάφα που δώρισε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. (Πέρας προσέλευσης: 18.45’).
Στις 18.15' το πανεπιστημιακό λεωφορείο, με αφετηρία την Περιφέρεια (κτήριο πρώην Νομαρχίας), θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προς την Πανεπιστημιούπολη για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το λεωφορείο θα επιστρέψει από την Πανεπιστημιούπολη στην Περιφέρεια. Εξάλλου, το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2012 θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο Μνημόσυνο των ευεργετών και διδασκάλων της πόλης των Ιωαννίνων και της Ηπείρου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Αρχιμανδρειό).

http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13157:2012-01-21-11-56-21&catid=35:news

Δεν υπάρχουν σχόλια: