Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στη Φροσύνη Σουλίου

Την Παρασκευή 20-1-2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Γ. Πιτούλης συμμετείχε σε συνάντηση στην Φροσύνη Σουλίου με τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Φροσύνης κ. Νικηφόρο Γκόρλα καθώς και κατοίκους της περιοχής, στα πλαίσια της απευθείας ενημέρωσής του τόσο από τους αιρετούς όσο και από τους κατοίκους των περιοχών της Θεσπρωτίας.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση για σειρά θεμάτων που αφορούν προβλήματα της περιοχής όπως η μεταφορά των μαθητών καθώς και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, με την θεώρηση των βιβλιαρίων του Ο.Γ.Α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε, στα πλαίσια της συνεργασίας με την Δήμαρχο Σουλίου, θα θέσει τα ζητήματα και θα είναι αρωγός του Δήμου σε ότι χρειαστεί.
Έγινε επίσης θετική αποτίμηση της μέχρι σήμερα αντιμετώπισης των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο κυρίως λόγω χιονοπτώσεων και κατολισθήσεων και αντηλλάγησαν απόψεις για την ακόμη καλύτερη αντιμετώπισή τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε όλα τα χωριά, ιδιαίτερα σε όσα αντιμετωπίσουν προβλήματα με την κακοκαιρία, για τον καλύτερο προγραμματισμό δράσεων και έργων που θα τα ελαχιστοποιήσουν στο μέλλον.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

fantastiko horio!Mono provlimata pou efkola linonte ehoun oi katoikoi tou!mono dio,ola ta alla limena!desteto san paradigma!I Frosini Souliou me miden problimata!
TI MAS LATE RE?
pote (tha dite kai tha pite) tin pragmatikotita se afta ta horia ekei pano?
KOUNISTE TOUS LIGAKI NA VGOUN APO TON LITHARGO.