Αλλαγή διοίκησης στην ΟΛΗΓ ΑΕ

Εννιά μήνες μετά την "παραίτηση" του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Θωμά Κιτσαντά και την διαδικασία "επαναξιολόγησης" των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίοι όμως συνέχισαν κανονικά τη λειτουργία τους στο διάστημα που μεσολάβησε... και με επίσημη δικαιολογία πιέσεις της Τρόικας για μικρά και ευέλικτα Διοικητικά Συμβούλια σε ΔΕΚΟ και Οργανισμούς, ώστε να διευκολυνθούν οι αποκρατικοποιήσεις τους, το Υπουργείο αποφάσισε να ορίσει τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο στην ΟΛΗΓ ΑΕ, ένα - δυό μήνες πριν τις εκλογές!
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η αλλαγή θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα και θα οριστεί και επίσημα, τόσο στην θέση του Διευθύνοντα συμβούλου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα και του Προέδρου της ΟΛΗΓ ΑΕ ο κ. Κων/νος Τζοβάρας.

Ο κ. Τζοβάρας έλκει την καταγωγή του από τη Θεσπρωτία και συγκεκριμένα από την χωριό Καλλιθέα (Τσουρίλα) του Δήμου Σουλίου.
Είναι μηχανικός στο επάγγελμα και τα τελευταία χρόνια εργαζόνταν σαν στέλεχος στο Υπουργείο Οικονομικών, σε τομείς Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ενώ έχει εργαστεί και στο εξωτερικό σε θέματα λιμένων και λιμενικής πολιτικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: