Ημερίδα με θέμα « κανόνες ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 21.01 στην Ηγουμενίτσα, η ημερίδα με θέμα «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο - Cyberbullying» που διοργανώθηκε από το Δήμο Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, την οποία παρακολούθησαν 200 και πλέον συμπολίτες μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης και η 11μελής ομάδα αξιωματικών που απαρτίζουν την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έκαναν αρχικά την επιστημονική παρουσίαση του θέματος, κατέθεσαν τις εμπειρίες τους από τα καθημερινά περιστατικά που αντιμετωπίζουν καθώς και τους τρόπους που κάθε πολίτης μπορεί να προστατευτεί από τους κινδύνους στο Διαδίκτυο. Στο τέλος της ημερίδας απαντήθηκαν ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
« Από τη σημερινή παρουσίαση και συμμετοχή, φάνηκε πως όταν οργανώνονται ημερίδες που έχουν ενδιαφέρον για τους πολίτες (ιδιαίτερα τους νέους), ακουμπούν σύγχρονα προβλήματα και παρουσιάζονται από ειδικούς επιστήμονες, τότε οι πολίτες ανταποκρίνονται και οι εκδηλώσεις είναι αποτελεσματικές. Στην κατεύθυνση αυτή, όπως έγινε και σήμερα, ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα είναι πάντα αρωγός» δήλωσε ο κ. Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: