Ο Σπύρος Σιδέρης υποψήφιος περιφερειάρχης με το «Αγροτικό Εργατικό Μέτωπο»

Μια ακόμη υποψηφιότητα, έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί, προέκυψε χθες για την περιφέρεια Ηπείρου. Είναι ο Σπύρος Σιδέρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το «Αγροτικό Εργατικό Μέτωπο Ηπείρου».
Ο κ. Σιδέρης, με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο του δήμου Άνω Πωγωνίου υπήρξε υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση και στο παρελθόν, ήταν παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα στο ΔΗΚΚΙ.
Καλεί τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες «σε κοινή αγωνιστική δράση, σε μία ελπιδοφόρα πορεία, για το μέλλον της Ηπείρου και του λαού της. Για κοινή δράση, στα προβλήματα, που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».
Καταφέρεται κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ότι θα χρίσουν υποψήφιους περιφερειάρχες, που δεν θα εκφράζουν τις ανάγκες, την αγωνία, την προοπτική των Ηπειρωτών, αλλά τη βούληση του συστήματος του δικομματισμού.
«Το ΑΕΜ, αναφέρει, θέλει τον κυρίαρχο λαό στην περιφέρεια, περιφερειάρχη! Το λαό να καθορίζει με τις επιλογές του, το μέλλον του».
«Σας καλούμε, καταλήγει ο κ. Σιδέρης, σε αυτοοργάνωση, στην γειτονιά, στο χωριό και στην πόλη, δίπλα και μέσα από το ΑΕΜ, για να σπάσουμε την μέγγενη του δικομματισμού , από την Ήπειρο».
http://www.neoiagones.gr/index.php/-mainmenu-41/15845-2010-09-04-11-17-27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: