Δήμος Αρταίων: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Κάλεσμα σε όλους τους Αρτινούς, να συμμετέχουν στην επιχείρηση καθαριότητας του Κάστρου, απευθύνει ο Δήμος Αρταίων με ανακοίνωσή του στην οποία σημειώνει τα εξής: «Όπως είναι γνωστό, μια νέα αρχή γίνεται για το Κάστρο της Άρτας που μετά από μια δεκαπενταετία περίπου που παρέμενε κλειστό, θα ξανανοίξει τις πύλες του για τους Αρτινούς πολίτες και για κάθε έναν που θα ήθελε να το επισκεφθεί.
Την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου, στις 10 το πρωί, Δήμος, πολιτιστικοί φορείς, εθελοντικές ομάδες αλλά και κάθε ενεργός πολίτης που επιθυμεί να συμμετέχει στην επιχείρηση καθαριότητας του χώρου δίνουν ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ώστε αυτός να καταστεί επισκέψιμος εν’ όψει και του Πάσχα που πολλοί συμπολίτες μας θα θελήσουν να κάνουν μια βόλτα και να χαρούν την ηρεμία και το πράσινο εντός του.
Καλούμε λοιπόν όλους να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την δράση, αποδεικνύοντας ότι και στον καιρό της κρίσης μπορούν να ξεπεραστούν προβλήματα όταν υπάρχει συνεργασία και διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού».
http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=5935:2011-04-18-16-15-44&catid=1:local&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια: